Μεσσηνίας

Στο Δήμο η Μ.Π.Ε. του οδικού άξονα «Καλαμάτα – Ριζόμυλος»

Στις Υπηρεσίες του Δήμου απεστάλη από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου: «Οδικός άξονας νοτιοδυτικής Πελοποννήσου, τμήμα Καλαμάτα – Ριζόμυλος» και άμεσα κινείται η διαδικασία γνωστοποίησης στα αρμόδια συλλογικά όργανα του Δήμου.

Σύμφωνα με τα όσα περιλαμβάνονται στο φάκελο, ως φορέας του έργου ορίζεται: ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ – ΕΥΔΕ/ΚΣΕΣΠ/ΠΕ&ΒΕ. Ημερομηνία έναρξης και λήξης της δημόσιας διαβούλευσης: από 13-03-2020 έως 20-05-2020. Ημερομηνία έναρξης και λήξης της προθεσμίας για την κατάθεση των απόψεων του ενδιαφερόμενου κοινού: από 13-03-2020 έως 06-05-2020. Αρμόδια για το έργο περιβαλλοντική αρχή: Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας – Γεν. Δ/νση Περιβαλλοντικής Πολιτικής – Δ/νση Περιβαλλοντικής Αδειοδότησης – Τμήμα Γ’

Το θέμα θα συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο το οποίο και θα εκφράσει άποψη επί της ΜΠΕ. Ήδη ο Δήμαρχος έχει δώσει εντολή η μελέτη να αποσταλεί ηλεκτρονικά στους επικεφαλής των παρατάξεων του Δ.Σ. προκειμένου να έχουν τον απαιτούμενο χρόνο να ενημερωθούν, ενώ θα υπάρξει και συζήτηση σε επίπεδο Διαπαραταξιακής.

Σχετικές αναρτήσεις

Δέσποινα Μπογδάνη- Σουγιούλ… γνωρίσουμε τον μαγικό κόσμο των βιβλίων… μέσα από μια συνάντηση γεμάτη μουσική και λέξεις!!!!!

admin2020

Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά στη Μεσσηνία

admin2020

2ης Ειδικής συνεδρίασης λογοδοσίας

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies