Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη με τον πρόεδρο της Κοινότητας Καλαμάτας

Με τον πρόεδρο της Κοινότητας Καλαμάτας κ. Παναγιώτη Λύρα συναντήθηκε στο γραφείο του σήμερα, 29 Οκτωβρίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας κ. Στάθης Αναστασόπουλος.
Είχαν συνεργασία σε ζητήματα που σχετίζονται με αντιπλημμυρικά θέματα της ευρύτερης περιοχής της Καλαμάτας, ιδίως για τα ρέματα Βέλιουρα και Βαθύ Λαγκάδι, που βρίσκονται στις παρυφές της πόλης, καθώς επίσης και τις αντιπλημμυρικές εργασίες που γίνονται από την Π.Ε. Μεσσηνίας στα ρέματα της περιοχής της κοινότητας Καλαμάτας. Συζητήθηκε επίσης και το έργο που προωθείτε από το υπουργείο για την ευρύτερη περιοχή της πόλης της Καλαμάτας, ύψους 79 εκ. ευρώ, το οποίο και στοχεύει στην οριστική λύση της αντιπλημμυρικής προστασίας της πόλης.
Επίσης το θέμα των εργατών τρίτων χωρών, κατά τη διάρκεια της ελαιοκομικής περιόδου, απασχόλησε τη συνάντηση με τον κ. Αντιπεριφερειάρχη να αναφέρεται στο γεγονός ότι φέτος χρειάζονται εργατικά χέρια για την ελαιοσυγκομιδή, έχουν παρθεί πρωτοβουλίες από την Περιφερειακή αρχή για την ασφαλή είσοδο των εργατών τρίτων χωρών με στόχο πάντα των περιορισμό της διασποράς του κορονωϊού.