Μεσσηνίας

Αντιπεριφερειάρχη με τον πρόεδρο της Κοινότητας Δολών

Με τον πρόεδρο της Κοινότητας Δολών κ. Πέτρο Φάσσο συναντήθηκε στο γραφείο του σήμερα, 29 Οκτωβρίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας κ. Στάθης Αναστασόπουλος.
Συζήτησαν για θέματα που απασχολούν την Κοινότητα και ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο έργο της επισκευής βλαβών στον προσήνεμο μόλο του αλιευτικού καταφυγίου Κιτριών. Ο Αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε τον πρόεδρο ότι η μελέτη του έργου είχε εκπονηθεί από την προηγούμενη Περιφερειακή αρχή και αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων μας, δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης, δρομολογήσαμε την αδειοδότηση του έργου, διαδικασία που είναι αρκετά χρονοβόρα.
Το έργο, προϋπολογισμού 74.400 ευρώ, αφορά την αποκατάστασης των βλαβών στο Αλιευτικό καταφύγιο Κιτριών, που προκλήθηκαν στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου έτους 2018 από τη δράση κυμάτων και κυκλώνα. Οι βλάβες παρουσιάστηκαν στον προσήνεμο μόλο του Αλιευτικού καταφυγίου με αποτέλεσμα να μην παρέχεται η δέουσα προστασία στα αλιευτικά σκάφη. Στα πλαίσια του έργου αποκατάστασης, περιλαμβάνεται η τοποθέτηση τεχνιτών και φυσικών ογκολίθων, επισκευή της ράμπας ανέλκυσης μικρών σκαφών με στόχο την αποκατάσταση της λειτουργικότητας του αλιευτικού καταφυγίου.
Μετά και την ολοκλήρωση της διαγωνιστικής διαδικασίας για την ανάδειξη αναδόχου την προσεχή Δευτέρα 2 Νοεμβρίου ξεκινούν και οι εργασίες

Σχετικές αναρτήσεις

Εγκρίθηκε το πρόγραμμα ΤΕΒΑ της Περιφέρειας Πελοποννήσου για 12.522 οικογένειες και 21.339 ωφελούμενα άτομα

admin2020

Άμεση κινητοποίηση της Π.Ε. Μεσσηνίας στην πυρκαγιά της περιοχής Αράχοβας

admin2020

Δημήτρης Πτωχός: «Το προσεχές χρονικό διάστημα θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε σε όλους τους πολίτες της Πελοποννήσου το πενταετές στρατηγικό σχέδιο»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies