ΚορίνθουΜεσσηνίας

Συναντήσεις του περιφερειάρχη Π. Νίκα με τους δημάρχους Μεσσήνης και Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης

Θέματα που αφορούν τους Δήμους Μεσσήνης στην Π.Ε. Μεσσηνίας και Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης στην Π.Ε. Κορινθίας συζήτησε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας σήμερα Δευτέρα 9 Νοεμβρίου, στην Τρίπολη.

Τα εν λόγω θέματα απασχόλησαν τη συνάντηση του περιφερειάρχη Π. Νίκα με τους δημάρχους Μεσσήνης Γιώργο Αθανασόπουλο και Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης Βλάση Τσιώτο.

Σχετικές αναρτήσεις

Παράσταση νίκης από τον κόσμο στην προεκλογική ομιλία της Δημάρχου Οιχαλίας Παναγιώτα Γεωργακοπούλου στο Διαβολίτσι

admin2020

Ενθουσιώδες το κοινό στην ομιλία του Δημάρχου Γιώργου Αθανασόπουλου στην Ανδρούσα

admin2020

Δημήτρης Πτωχός: «Θέλουμε να δημιουργήσουμε το υπόβαθρο ώστε όλοι να μπορούμε να εργαζόμαστε από εδώ, με νέες, καλοπληρωμένες δουλειές, να μπορέσουμε να επενδύσουμε πάλι τα όνειρά μας στην Πελοπόννησο»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies