Μεσσηνίας

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

Συνάντηση με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχό, είχε σήμερα στην Τρίπολη, ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος, όπου συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν τον Δήμο Μεσσήνης και πρέπει να δρομολογηθούν άμεσα.
Κυρίαρχο θέμα συζήτησης αποτέλεσε η προώθηση της υλοποίησης του έργου «Κατασκευή Λιμνοδεξαμενής Τρικόρφου» το οποίο θα καλύψει εκτός από τις ανάγκες πυροπροστασίας και τις ανάγκες άρδευσης της ελιάς Καλαμών στην περιοχή.
Ακολούθως, τέθηκαν θέματα που άπτονται του ευρύτερου χωροταξικού -περιβαλλοντικού σχεδιασμού και δόθηκε βαρύτητα στην οργανωμένη ανάπτυξη του παραλιακού μετώπου.
Ο Δήμαρχος ενημέρωσε επίσης τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου για έργα τα οποία παρουσιάζουν μελετητική ωριμότητα και έχουν τη δυνατότητα να ενταχθούν σε χρηματοδοτικά προγράμματα της Περιφέρειας ή των συναρμόδιων υπουργείων και αφορούν τους τομείς αναβάθμισης σχολικών κτιριακών υποδομών, αντιπλημμυρικών έργων, ύδρευσης-αποχέτευσης, βελτίωσης οδικών αξόνων, αθλητικών έργων και έργων πολιτισμού.
Ο κ. Πτωχός, αντιμετώπισε θετικά τα θέματα που έθεσε ο κ. Αθανασόπουλος, εκτιμώντας πως η Δημοτική Αρχή έχει θέσει προτεραιότητες σε σωστή βάση. Εξέφρασε την πεποίθηση ότι τα έργα θα προχωρήσουν καθώς έχουν γίνει προεργασίες, τονίζοντας ότι η Περιφερειακή Αρχή θα συμβάλλει προς αυτή την κατεύθυνση με γνώμονα τη γενικότερη ανάπτυξη.

Σχετικές αναρτήσεις

LIVE «The Bacchae by Euripides/ Βάκχες του Ευριπίδη » 4η«11ο Διεθνές Νεανικό Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος στην Αρχαία Μεσσήνη»

admin2020

LIVE «Κραυγές Γυναικών στην Ιλιάδα » 4η«11ο Διεθνές Νεανικό Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος στην Αρχαία Μεσσήνη»

admin2020

Δείτε τον ποδοσφαιρικό αγώνα Πάμισος – Κυπαρισσία

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies