Μεσσηνίας

Σύσκεψη υπό τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα για το έργο ανάπλασης στην Στούπα

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας προήδρευσε σήμερα Δευτέρα 10 Απριλίου σε σύσκεψη στα γραφεία της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, αντικείμενο της οποίας αποτέλεσε το έργο βελτίωσης του παραλιακού δρόμου στον οικισμό της Στούπας, της κοινότητας Νεοχωρίου, στον Δήμο Δυτικής Μάνης.

Στη σημερινή σύσκεψη, στην οποία συμμετείχαν μεταξύ άλλων -δια ζώσης ή μέσω τηλεδιάσκεψης-, ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Ανδρέας Τσουκαλάς, ο δήμαρχος Δυτικής Μάνης Δημήτρης Γιαννημάρας, υπηρεσιακά στελέχη της Περιφέρειας και της ΕΥΔΕΠ- εξετάστηκε, ειδικότερα, η εξέλιξη του εν λόγω έργου δαπάνης 700.000 ευρώ που υλοποιείται στο πλαίσιο της ΟΧΕ Μάνης, συγχρηματοδοτείται από το ΕΤΠΑ (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης) και δικαιούχος του οποίου είναι ο Δήμος Δυτικής Μάνης.

Το εν λόγω έργο προβλέπει την βελτίωση και ανάπλαση του παραλιακού δρόμου της Στούπας, μήκους 422 μέτρων περίπου, με αποξήλωση όλων των υλικών, των πεζοδρομίων, των υφιστάμενων κρασπέδων και ρείθρων.

Οπως συμφωνήθηκε στη σημερινή σύσκεψη, το έργο εξελίσσεται μέχρι το τρίτο δεκαήμερο του ερχόμενου Μαΐου, ενώ το διάστημα Ιουνίου – Σεπτεμβρίου δεν θα γίνονται εργασίες, με την αυστηρή προϋπόθεση ότι ο υπό ανάπλαση χώρος θα πρέπει να είναι απολύτως ασφαλής και λειτουργικός το πιο πάνω τετράμηνο.

Σχετικές αναρτήσεις

Μεγάλος Εκπαιδευτικός Διαγωνισμός Ανακύκλωσης για μαθητές | Δημήτρης Πτωχός: «Ας κάνουμε μαζί το επόμενο βήμα με όρους κυκλικής οικονομίας»

admin2020

Την Παναγία Μυρτιδιώτισσα υποδέχθηκε η Πύλος

admin2020

“Γιασεμιά cafe-restaurant” στην Βελίκα

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies