Το «1ο Lamia Motor Show» Βίντεο

Το «1ο Lamia Motor Show» είναι γεγονός ήρθε και πρόσφερε πλούσιο θέαμα την Παρασκευή και σήμερα το Σάββατο μέσα στην πόλη, παράλληλα με το Ράλι Ακρόπολις !!!

Η πόλη της Λαμίας αυτό το τριήμερο έχει την τιμητική της, καθώς είναι η πόλη που φιλοξενεί το “Ακρόπολις” , τόσο στις εγκαταστάσεις της ΠΕΛ, όσο και στις μοναδικές της ειδικές διαδρομές.

Ο Δήμος Λαμιέων πέρα από τις υποδομές για την διοργάνωση στο Service Park στο χώρο της ΠΕΛ, διοργάνωσε και παράλληλες εκδηλώσεις για τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Στο κέντρο της πόλης

Στην πλατεία Πάρκου μέχρι και την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου, θα υπάρχουν δύο προσομοιωτές αγωνιστικών οχημάτων για να μπορέσουν να ζήσουν όλοι, μικροί και μεγάλοι, μια μοναδική εικονική αγωνιστική εμπειρία.

Διήμερο το «1ο Lamia Motor Show»

Την Παρασκευή 10 ξεκίνησε να πραγματοποιείτε Διήμερο το «1ο Lamia Motor Show» και πλέον είναι γεγονός για την πόλη, το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου, στις 9:00΄το βράδυ το «1ο Lamia Motor Show»

Στην οδό Ελύτη, απέναντι από το Κέντρο Αγώνα, ακριβώς μπροστά στο χώρο του 11ου Δημοτικού Σχολείου οδηγοί και αγωνιστικά οχήματα, μας προσκαλούν σε ένα πρωτόγνωρο για την πόλη Drift και Stunt Show.