Μεσσηνίας

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ Δ.Κ. ΜΕΣΣΗΝΗΣ

Υποψηφίους συμβούλους της Δημοτικής Κοινότητας Μεσσήνης ανακοίνωσε σήμερα Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023, ο επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη Δημιουργίας» Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος.
Οι υποψήφιοι είναι μία ομάδα ανθρώπων με εμπειρία, γνώση και διάθεση για ανιδιοτελή προσφορά μα πάνω απ’ όλα αγάπη για τον τόπο. Η Μεσσήνη έχει ανάγκη από ανθρώπους με αυτά τα χαρακτηριστικά, αφενός γιατί αποτελεί την πρωτεύουσα του Δήμου και αφετέρου γιατί τα έργα που έχουν υλοποιηθεί και αυτά που υλοποιούνται έχουν δημιουργήσει συνθήκες αλματώδους ανάπτυξης.
Οι υποψήφιοι που ανακοινώθηκαν είναι:
– Βαρανάκη – Κοτταρέα Θεοδώρα (Δώρα) του Ματθαίου, υπάλληλος ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ), σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Μεσσήνης.
-Δημάκη – Πετρουλάκη Λαμπρινή του Δημητρίου, πρόεδρος Πολυτέκνων Μεσσήνης και Περιχώρων.
-Δούβαλης Γεώργιος του Κωνσταντίνου, δημοτικός υπάλληλος.
-Ζέρβας Ιωάννης του Ανδρέα, πρώην αρχιμουσικός Δημοτικής Φιλαρμονικής Μεσσήνης, ελεύθερος επαγγελματίας.
-Καίσαρη Κοραλία του Νικολάου, καθηγήτρια αγγλικών, γραφίστρια.
-Περιβολάρης Αθανάσιος του Φωτίου, υπαξιωματικός Στρατού Ξηράς.
-Τάπαρης Κωνσταντίνος του Ηλία, δασικός υπάλληλος.
-Χριστοπούλου – Καυκά Μαρία του Φωτίου, ιδιωτική υπάλληλος.
Ο Δήμαρχος Μεσσήνης δήλωσε σχετικά: «Για να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις του μέλλοντος χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια από άξιους ανθρώπους. Τους ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου και πιστεύω ότι όλοι μαζί θα καταφέρουμε τα καλύτερα για τον τόπο μας».

Σχετικές αναρτήσεις

LIVE: ΤΟ πανηγύρι του Αστέρα Βαλύρας

admin2020

Με συνδιοργανώτρια την Περιφέρεια Πελοποννήσου διεξήχθη το 2ο Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας για άτομα με κινητικά προβλήματα

admin2020

Ανοιχτή εκδήλωση με θέμα: «Η συμβολή του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Πελοποννήσου 2014-2020 στην Ανάπτυξη της Πελοποννήσου»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies