ΕιδησούλεςΗλείαςΚοινωνικάΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Έγκλημα στην Ανδραβίδα:ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ Ο ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ-ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ…

Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί το πρωί της Κυριακής ο μακελάρης της Ανδραβίδας, ο οποίος ξεκλήρισε μία οικογένεια, σκοτώνοντας πατέρα, μητέρα και τα δύο μικρά παιδιά ενός και δύο ετών γιατί… του χρωστούσαν ενοίκια.

Νωρίτερα, ο δράστης φέρεται να ομολόγησε στους αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφαλείας Ηλείας, τις φριχτές του πράξεις. Μάλιστα, η κυνική ομολογία του σοκάρει, αφού φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ομολογώντας το έγκλημα πως το έκανε γιατί «δεν του πλήρωναν τα ενοίκια».

Ο δράστης είναι κάτοικος Ανδραβίδας, πατέρας δύο παιδιών, και ιδιοκτήτης του σπιτιού στο οποίο διέμενε η άτυχη οικογένεια.

Ο γιος του 61χρονου είναι ένστολος και η κόρη του φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και οι δύο μένουν με τις μητέρες τους. Δύο διαζύγια είχε ο συγκεκριμένος άνδρας και έμενε μόνος του σε μία βίλα στην Ανδραβίδα.

Όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ, στο παρελθόν ασχολείτο με τον τζόγο και είχε καταφέρει να κερδίσει σημαντικά χρηματικά ποσά. Στο σπίτι του, πάνω από 500 τετραγωνικά μέτρα, υπήρχαν κάμερες για λόγους ασφαλείας.

Ο δράστης  ήταν γνωστός στην περιοχή για τις ακραίες συμπεριφορές του, καθώς και για τις ρατσιστικές του απόψεις.

Ακόμη οι ίδιες μαρτυρίες κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο αρκετά βίαιο. Όσο ζούσε με την οικογένεια του (σ.σ. είναι χωρισμένος, πατέρας δύο παιδιών) ο δράστης φέρεται να κακοποιούσε τόσο λεκτικά, όσο και σωματικά τη γυναίκα του και τα παιδιά του.

Τα τελευταία χρόνια έμενε μόνος του, στην Ανδραβίδα, και όπως έγινε γνωστό προκαλούσε διαρκώς προβλήματα στην γειτονιά του. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η μαρτυρία ενός γείτονα, ο οποίος αναφέρει ότι ο 60χρονος τον είχε πυροβολήσει αρκετές φορές στα πόδια του, γιατί είχαν μια μικρο-παρεξήγηση, ενώ δεύτερος γείτονας, λέει πως ο δράστης, του δηλητηρίασε τα σκυλιά, επειδή είχαν μια διένεξη μεταξύ τους.

Είναι ενδεικτικό το περιστατικό που αποκάλυψε ο Alpha. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης είχε πυροβολήσει επτά φορές έναν γείτονά του… επειδή τα βράδια έβηχε κι αυτό ήταν κάτι που τον ενοχλούσε και δεν μπορούσε να κοιμηθεί. Όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ, την ημέρα της δολοφονικής επίθεσης, ο δράστης φορούσε κουκούλα και τα χαρακτηριστικά του δεν διακρίνονταν με ευκολία.

Είχε πυροβολήσει σε βάρος του γείτονα και μία σφαίρα τον είχε πλήξει κοντά στην καρδιά. Ευτυχώς, ο άνθρωπος κατάφερε να διαφύγει τον κίνδυνο. Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, το θύμα είχε πει τότε στους αστυνομικούς ότι εκείνος πρέπει να ήταν ο δράστης, όμως δεν υπήρχαν αποδείξεις κι έτσι, έμεινε ελεύθερος.

Σύμφωνα με το flamis.gr, ο δράστης του εγκλήματος, φαίνεται ότι από μικρός είχε επιδοθεί στη χρήση όπλων. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, σε ηλικία 15 ετών πυροβόλησε πισώπλατα -ευτυχώς στο πόδι- έναν συμμαθητή του. Ο άνδρας φέρεται να έχει ακόμη 93 σκάγια στο πόδι. Είχε εμπλακεί και σε θανατηφόρο τροχαίο, με θύμα έναν δικυκλιστή. “Μια μέρα μου φώναξε γιατί τον ενοχλούσε ο κόκορας που είχα στην αυλή μου. Πριν προλάβω καν να του πω ότι… θα το φρόντιζα, βγήκε έξω με την καραμπίνα. Τον σημάδεψε και τον σκότωσε” λέει γείτονάς του.

Φαίνεται επίσης ότι υπάρχουν ακόμη και ρατσιστικά κίνητρα πίσω από το στυγερό τετραπλό φονικό στην Ανδραβίδα (σ.σ. τα θύματα ήταν αλλοδαποί), προκαλούν και κάποιες αναρτήσεις του δράστη στα κοινωνικά δίκτυα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, αποτελεί μια σοκαριστική ανάρτηση του 60χρονου Δ.Β, ο οποίος εξυμνεί το Χίτλερ, και στοχοποιεί Ρομά, αποκαλώντας τους γύφτους και τέρατα με μορφή ανθρώπου.

Ενώ, σε ακόμη μια ανάρτηση του αναφέρεται σε Σύρους προσφυγες, τους οποίους χαρακτηρίζει ως λιποτάκτες επειδή έφυγαν από την χώρα του εν μέσω πολέμου, αλλά και πιθανούς… κατασκόπους!

Εν τω μεταξύ, στο Mega, μίλησε και συγγενής του 60χρονου δράστη, ο κ. Παναγιώτης. «Είναι γιος του δεύτερου ξάδερφού μου. Η αλήθεια είναι ότι είναι ένας κλειστός χαρακτήρας, ένας άνθρωπος που δεν είχε φίλους, δεν είχε γελάσει ποτέ. Όποιος του έφερνε αντίρρηση τον τακτοποιούσε αναλόγως. Έχω γίνει μάρτυρας και άλλων περιστατικών», είπε ο κ. Παναγιώτης.

«Έχει πάρει την ανιψιά μου, είναι η πρώτη του γυναίκα. Τη βαρούσε τρεις φορές την ημέρα την ανιψιά μου και τον χώρισε. Δεν πλήρωσε ποτέ του διατροφή. Έχει ένα γιο παντρεμένο πια, γύρω στα 30. Δεν μπορείς να τον πλησιάσεις αυτό τον άνθρωπο, να του μιλήσεις. Έχει ένα αγόρι με την πρώτη του γυναίκα και ένα κορίτσι 19-20 χρονών με τη δεύτερη. Και τη δεύτερη σύζυγό του τη χτυπούσε», συνέχισε.

Όλα ξεκινούν από την πολιτεία, όταν στην Ανδραβίδα οι αστυνομικοί παίζουν στα φρουτάκια του. Η αδερφή μου, ο γαμπρός μου, εγώ, δεν πήγαμε να ζητήσουμε ούτε διατροφή ούτε τίποτα. Θέλαμε μόνο να φύγει», σημείωσε ο κ. Παναγιώτης κλείνοντας.

ΠΗΓΗ: patrisnews.com/flamis.gr/ALPHA/mega/

Σχετικές αναρτήσεις

Ε.Σ.Α.μεΑ.: Δεκτές προτάσεις της ΕΣΑμεΑ σε νόμο για την Υγεία- Οι διεκδικήσεις συνεχίζονται

admin2020

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Βασίλη Κικίλια η συνεδρίαση της ΕΝΠΕ

admin2020

Αλλαγές στο νοσοκομείο της κορίνθου: Προαλείφεται για πρόεδρος ο Βασίλης Νανόπουλος…;

tiresias tiresias

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies