ΕιδησούλεςΚορίνθουΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Α’ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: ΕΧΑΣΕ 3-2 Η ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΛΟΠΑ…

Στο γήπεδο του Συνοικισμού ο Πέλοπας πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη, καθώς επικράτησε 2-3 της Κορίνθου.

Ήταν η πρώτη νίκη στα πλέι οφ για την ομάδα του Κιάτου που έφτασε τους 5 βαθμούς, με την Κόρινθο να μένει στους 6, γνωρίζοντας τη δεύτερη σερί ήττα. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τον Πέλοπα ήταν ο Γιάννης Παλογιαννίδης, ο οποίος έβαλε και τα τρία γκολ.

Το ματς είχε όλα τα στοιχεία του ντέρμπι με πολύ πάθος, δυνατές μονομαχίες και ορισμένα καλά διαστήματα. Ο Πέλοπας που πήγε στο Συνοικισμό χωρίς Παπουτσή και Τουμπανάκη, παρουσιάστηκε σοβαρός, αποφασισμένος και ουσιαστικός. Κατάφερε μάλιστα, να αιφνιδιάσει στο ξεκίνημα, καθώς στο 4’ πήρε το προβάδισμα στο σκορ με σουτ του Παλογιαννίδη.

Η Κόρινθος που παράταχθηκε με τρεις σημαντικές απουσίες (Παππάς, Ντερτιλής, Στασινόπουλος) θέλησε να αντιδράσει άμεσα και στο 6’ σκόραρε με τον Χαλίλη, με το γκολ να ακυρώνεται με υπόδειξη οφσάιντ. Οι γηπεδούχοι απείλησαν στη συνέχεια σε δύο περιπτώσεις με τον Χαλίλη, για να τελειώσει το ημίχρονο με 0-1.

Με το ξεκίνημα του β’ μέρους, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στο 55’ κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Νάκου. Ο Βασίλης Δριμούρας ευστόχησε από την άσπρη βούλα και έκανε το 1-1. Στο 65’ ήταν η σειρά του Πέλοπα να κερδίσει πέναλτι σε χέρι του Σκούπα, μετά από σέντρα του Πεθαίνου. Ο Παλογιαννίδης εκτέλεσε εύστοχα και έκανε το 1-2.

Η Κόρινθος ανέβασε στροφές στη συνέχεια και έψαξε την ισοφάριση. Είχε καλές ευκαιρίες με Κίτσιο, Χαλίλη, Δριμούρα και στο 77’ έφτασε στο 2-2 με σκόρερ τον Κίτσιο. Στο τελευταίο 10λεπτο οι δύο ομάδες τα έδωσαν όλα για τη νίκη, με τον Παλογιαννίδη να κάνει τη διαφορά, καθώς στο 85’ με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Σχετικές αναρτήσεις

Συνεδρίασε η Περιφερειακή Επιτροπή Περιφέρειας Πελοποννήσου

admin2020

Κ.Ε.Π. Συνοικισμού θα παραμείνει κλειστό

admin2020

2o Διεθνές Νεανικό Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος Κορίνθου «Κόρινθος, Μητρόπολη και Αποικίες»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies