ΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού: Ισχυρές βροχές, καταιγίδες ακόμα και χαλάζι το επόμενο τριήμερο

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται και κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις, προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για το επόμενο τριήμερο, στο Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού. 

Ειδικότερα, όπως αναφέρει, τα ισχυρά φαινόμενα θα κορυφωθούν την Κυριακή 14 Αυγούστου ενώ βελτίωση αναμένεται από τη Δευτέρα 15 Αυγούστου. 

Έτσι, αύριο Παρασκευή 12 Αυγούστου προβλέπει κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες στην κεντρική Μακεδονία και από μεσημβρινές ώρες στη δυτική Μακεδονία, την Ήπειρο, τη Θεσσαλία και τη δυτική και την κεντρική Στερεά (κυρίως στην Αιτωλοακαρνανία και την Ευρυτανία) με εξασθένηση των φαινομένων από το βράδυ.

Το Σάββατο 13 Αυγούστου αναμένονται κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες στη Μακεδονία (με τα φαινόμενα να συνεχίζονται καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας) τη Θεσσαλία και το Ιόνιο ενώ την Κυριακή 14 Αυγούστου, ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται σε Θεσσαλία, κεντρική και την ανατολική Μακεδονία, Θράκη, Σποράδες, ανατολική Στερεά (και  Αττική), Εύβοια και βορειοανατολικό Αιγαίο.

Τέλος, η ΕΜΥ ανακοίνωσε πως τα ισχυρά φαινόμενα θα περιοριστούν στη βορειοανατολική Ελλάδα (τη Θράκη και το βορειοανατολικό Αιγαίο) τη νύχτα, ενώ σε όλες τις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα βελτιωθεί. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση έως τη Δευτέρα όπου αναμένεται νέα άνοδος.

Σχετικές αναρτήσεις

Ε.Σ.Α.μεΑ.: Δεκτές προτάσεις της ΕΣΑμεΑ σε νόμο για την Υγεία- Οι διεκδικήσεις συνεχίζονται

admin2020

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Βασίλη Κικίλια η συνεδρίαση της ΕΝΠΕ

admin2020

«ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΕΤΙΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies