Μεσσηνίας

«Έργα ασφαλτόστρωσης στην Νέα Είσοδο Καλαμάτας»

Ξεκίνησε, με εργασίες φρεζαρίσματος του ασφαλτοτάπητα,η εργολαβία ασφαλτόστρωσης της Νέας Εισόδου Καλαμάτας. Το έργο, προϋπολογισμού 1.000.0000 ευρώ και τίτλο: «Συντήρηση-Βελτίωση-Αναβάθμιση ασφάλειας στο Επαρχιακό και Εθνικό Δίκτυο Π.Ε. Μεσσηνίας (τμήμα Καλαμάτα-Ασπρόχωμα-Μεσσήνη-Πύλος)», χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας.
Το έργο προβλέπει, σύμφωνα με την τεχνική μελέτη, εργασίες κατασκευής νέου τάπητα κυκλοφορίας καθώς και εργασίες κατακόρυφης και οριζόντιας σήμανσης.
Ο στόχος το έργου είναι η βελτίωση της κυκλοφορίας των οχημάτων, ειδικά στην υπόψη οδό η οποία παρουσιάζει αυξημένη κίνηση και γενικότερα η ενίσχυση της οδικής ασφάλειας στην είσοδο της πόλης της Καλαμάτας.

Σχετικές αναρτήσεις

«Π. Μαντάς για Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας: Παραμένει ενεργό και πλήρως λειτουργικό, διατηρώντας τη δικαστική και χωρική αρμοδιότητα που κατείχε έως σήμερα στο μέγιστο βαθμό»

admin2020

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

admin2020

Συνεδρίασε η Περιφερειακή Επιτροπή Περιβάλλοντος

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies