ΕιδησούλεςΠολιτική

Έρευνα σε βάρος της Εύας Καϊλή και για παραπλάνηση σε σχέση με πληρωμές συνεργατών της – έρευνα με μιζες από τους μισθους των συνεργατων της

Για παραπλάνηση του Ευρωκοινοβουλίου σε σχέση με πληρωμές συνεργατών της για την περίοδο 2014-2020 ερευνάται η Εύα Καϊλή σύμφωνα με δημοσίευμα του «Politico».

 

Συγκεκριμένα η έρευνα σχετίζεται με το αν η πρώην ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ παραπλάνησε το Κοινοβούλιο σχετικά με την τοποθεσία και τις εργασιακές δραστηριότητες βοηθών της, αν πήρε μερίδιο από τις αποζημιώσεις τους για δήθεν επαγγελματικά ταξίδια και αν πήρε επίσης μίζα από τους μισθούς των συνεργατών της.

 

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι πως η Εύα Καϊλή χρωστάει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο «περίπου 100.000 ευρώ».

 

Υπό έρευνα βρίσκεται και η Μαρία Σπυράκη που εκλέχτηκε ευρωβουλευτής με τη ΝΔ, η οποία κατηγορείται για παραπλάνηση σχετικά με τις δραστηριότητες των βοηθών της και έξοδά τους για ανύπαρκτα ταξίδια εργασίας.

Σχετικές αναρτήσεις

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Βασίλη Κικίλια η συνεδρίαση της ΕΝΠΕ

admin2020

ΔΗΛΩΣΗ ΘΑΝΑΣΗ ΠΕΤΡΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

admin2020

“Η πρότασή μας για την Οικονομία και την Εργασία”

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies