ΜεσσηνίαςΠολιτική

Έρχεται η Κάρτα του Αγρότη – Πότε θα ενεργοποιηθεί

Έρχεται η Κάρτα του Αγρότη. Όπως είπε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σπήλιος Λιβανός στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η Κάρτα του Αγρότη θα ενεργοποιηθεί από την Τρίτη, 8 Φεβρουαρίου.

“Ο σκοπός της πολιτικής που ακολουθεί η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι η ανάδειξη του αγροτικού επαγγέλματος σε προϊόν ελεύθερης και συνειδητής επιλογής και όχι επιλογή ανάγκης για τους νέους μας” τόνισε με έμφαση και συμπλήρωσε πως “σε αυτή τη λογική στηρίζουμε την επιχειρηματικότητα και τη ρευστότητα στον αγροτικό τομέα με πόρους του ΠΑΑ”.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο θέμα των ηλεκτρονικών μισθωτηρίων των παραγωγών. Μάλιστα απηύθυνε έκκληση προς τους παραγωγούς να εμπιστευθούν τα ηλεκτρονικά μισθωτήρια, τα οποία θα είναι υποχρεωτικά για τη δήλωση ΟΣΔΕ του 2022, ωστόσο σημείωσε πως για φέτος, μαζί με τα ηλεκτρονικά, θα γίνονται δεκτά και τα χειρόγραφα μισθωτήρια.

«Πρέπει όλοι μαζί να οδηγήσουμε την αγροτική παραγωγή μπροστά, και αυτό μπορεί να γίνει μόνο μέσω της διαφάνειας και της αξιοπιστίας όλων έναντι όλων. Η ψηφιοποίηση είναι ένα τέτοιο εργαλείο» είπε σχετικά.

Σχετικές αναρτήσεις

Δημήτρης Πτωχός: «Το προσεχές χρονικό διάστημα θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε σε όλους τους πολίτες της Πελοποννήσου το πενταετές στρατηγικό σχέδιο»

admin2020

Αναγγελίας θυελλωδών ανέμων της ΕΜΥ

admin2020

Τροχαία ατύχημα τώρα Μεσσήνη

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies