Μεσσηνίας

Έσπασε το θερμόμετρο η επισκεψιμότητα στο πανηγύρι της Μεσσήνης

«Πλημμύρισε» από επισκέπτες η εμποροπανήγυρη της Μεσσήνης – Έφερε χαμόγελα η αποτίμηση της φετινής διοργάνωσης
Μεγάλη επιστροφή για την εμποροπανήγυρη της Μεσσήνης μετά από δύο χρόνια απουσίας λόγω της πανδημικής κρίσης και τόσο οι κάτοικοι όσο και οι επισκέπτες από τις γύρω περιοχές  πλημμύρισαν τα στενά της για να κάνουν βόλτα με τους φίλους και την οικογένειά τους, να αγοράσουν τα απαραίτητα για τη νέα σεζόν και να απολαύσουν παραδοσιακά εδέσματα.

Το Σάββατο το βράδυ στο πανηγύρι η κίνηση ήταν πολύ μεγάλη πλημμύρισε με κόσμο από νωρίς το απόγευμα το Πανηγυρι  κορύφωσε. Οι πάγκοι γεμίσανε κόσμο που ψάχνει, δοκιμάζει και επιλέγει. πετσέτες σεντόνια κουβέρτες παπλώματα τραπεζομάντηλα στρατιωτικά ρούχα, εσώρουχα, κάλτσες, παπούτσια έχουν την τιμητική τους και η ποικιλία είναι πλούσια.

Οι κάτοικοι της Μεσσήνης περίμεναν με ανυπομονησία το φετινό πανηγύρι που δίνει ανάσα ζωής εν μέσω Σεπτεμβρίου στον τόπο, τόσο από οικονομική άποψη όσο και για την τόνωση της ψυχολογίας και της διασκέδασης στην πόλη.

Σημειώνεται ότι η εμποροπανήγυρη Μεσσήνης ξεκίνησε στις 20 και θα ολοκληρωθεί στις 28 Σεπτεμβρίου, με 400 περίπου εκθέτες
Αγροτική έκθεση
Ενδιαφέρον έχει και η Αγροτική έκθεση με αγροτικά μηχανήματα που πραγματοποιείται στο περίβολο του πανηγυριού δίπλα Μετοχιακό Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής.
Που εκεί παρουσιάζονται τα καινούργια μοντέλα Γεωργικών ελκυστήρων (τρακτέρ) και παρελκόμενα φρέζες, καταστροφείς, χορτοκοπτικά, Βυτία για ράντισμα, μηχανήματα για τη συγκομιδή ελαιοκάρπου κ.α.

 

 

Δείτε τις δηλώσεις του Βουλευτή Μεσσηνίας Μίλτου Χρυσομάλλη και του Δήμαρχου Μεσσήνης Γ Αθανασόπουλου

Σχετικές αναρτήσεις

Τελετή Παράδοσης – Παραλαβής Διοίκησης της 120 ΠΕΑ

admin2020

Ευχαριστήριο μήνυμα προς την Περιφέρεια Πελοποννήσου από το Ειδικό Σχολείο Μαντινείας

admin2020

Στις 7 Μαΐου στο Φίλια Οιχαλίας η 3η Ποδηλατομαγιά Άνω Μεσσηνίας

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies