Διεθνή

Αεροπλάνο πέφτει σε σπίτια με ενα νεκρό Βίντεο

Ένα μικρό αεροπλάνο συνετρίβη πάνω από δύο σπίτια στο Μπέλο Οριζόντε (MG) το απόγευμα του Σαββάτου, 11. Στο αεροπλάνο επέβαιναν δύο άτομα. Ο πιλότος, José de Oliveira, ηλικίας 60 ετών, διασώθηκε ζωντανός, αλλά υπέκυψε στα τραύματά του. Ο θάνατος επιβεβαιώθηκε από το GloboNews. Η άλλη επιβάτης, η οποία είναι η κόρη του πιλότου και είναι 36 ετών, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο João XXIII. Η κατάσταση της υγείας κρίνεται πολύ σοβαρή.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Minas Gerais, το ατύχημα σημειώθηκε στη συνοικία Jardim Montanhês, κοντά στο αεροδρόμιο Carlos Prates, γύρω στις 14:45. Ο πιλότος και η κόρη του ήταν αναίσθητοι και εγκλωβίστηκαν στα συντρίμμια. Διασώθηκαν με πολυτραύμα από τον Samu. Την ώρα της πτώσης οι κάτοικοι και των δύο κατοικιών δεν βρίσκονταν στο σημείο. Οι κατοικίες θα υποβληθούν σε δομική αξιολόγηση από την Πολιτική Άμυνα του Minas Gerais.

Σχετικές αναρτήσεις

Τεστ DNA ανιχνεύει 18 καρκίνους σε πρώιμο στάδιο

tiresias tiresias

Βόρεια Κορέα: Έτοιμη να δεχτεί τους πρώτους τουρίστες από το 2020

tiresias tiresias

Αρνείται τις κατηγορίες για γενοκτονία το Ισραήλ παρά τα αναμφισβήτητα στοιχεία

tiresias tiresias

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies