ΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑΚοινωνικά

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ «Αυτά τα παιδιά από το ΚΚΕ ήρθαν με τα πόδια… χιόνι ως τη μέση»

Αυτά τα παιδιά από το ΚΚΕ μας έφεραν νερό και κουλούρια. Ηρθαν με τα πόδια… χιόνι μέχρι τη μέση».

 

Με αυτά το λόγια συγκίνησης, που αποτυπώνονται σε μήνυμα, έγινε δεκτή η πρωτοβουλία του ΚΚΕ να μοιράσει νερό και τροφή σε ανθρώπους που είναι πάνω από 12 ώρες εγκλωβισμένοι σε αμάξια και λεωφορεία στην Αττική Οδό.

 

«Οι μόνοι που βοηθούν αυτή τη στιγμή είναι αυτά τα παιδιά…», οι λέξεις που έχουν γραφτεί για την προσπάθεια των μελών του ΚΚΕ να βρεθούν δίπλα στους εγκλωβισμένους στην Αττική Οδό.

Εκατοντάδες άνθρωποι παραμένουν εγκλωβισμένοι, ακόμα και για 20 ώρες ώρες, στην Αττική Οδό, περιμένοντας να απεγκλωβιστούν.

 

Στρατιώτες και άνδρες της ΕΜΑΚ, κατά την διάρκεια της νύχτας μοίραζαν μπουκάλια νερό, ξηρά τροφή και κουβέρτες στους εγκλωβισμένους, και με εντολές της Αστυνομίας οδηγούν όποιον μπορεί να περπατήσει εκεί που τους λένε επιτόπου η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και η Αστυνομία.

 

Παράλληλα, όσοι επιβιβάστηκαν στο τρένο που δρομολόγησε ο Προαστιακός, κοιμούνται στο πάτωμα των κτιρίων του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος».

 

Παραμένει άγνωστο πως και πότε θα ανοίξει ο δρόμος, προκειμένου να απεγκλωβιστούν, ενώ πλέον το χιόνι έχει παγώσει, δημιουργώντας ένα ακόμη εμπόδιο..

Σχετικές αναρτήσεις

«ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΕΤΙΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ»

admin2020

Πάνω από -1.190- αναβολικά δισκία και -180- φιαλίδια αναβολικών ουσιών κατασχέθηκαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας

admin2020

«ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΩΝ ΜΟΥ»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies