ΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΥγεία

Αλληλούια: Ανακαλυφθηκε ρινικό σπρέι που λύνει τη στυτική δυσλειτουργία σε 5 λεπτά!!

Πολλοί είναι οι παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν τη σεξουαλική απόδοση και να προκαλέσουν προβλήματα στύσης, γι’ αυτό και η επίσκεψη σε έναν ειδικό γιατρό που θα εκτιμήσει την κατάσταση είναι η μόνη λύση για να υπάρξει σωστή αντιμετώπιση.

Επειδή ακριβώς η στυτική δυσλειτουργία είναι αρκετά κοινή, και εμφανίζεται με πολύ μεγαλύτερη συχνότητα αφορώντας όλο και περισσότερους άντρες, είναι αρκετές οι έρευνες που δημοσιεύονται κατά καιρούς, προσπαθώντας να βρουν νέους τρόπους αντιμετώπισης.

 

Η πιο πρόσφατη έρχεται από την Αυστραλία.

Εκεί, ερευνητές ισχυρίζονται ότι κατάφεραν να αναπτύξουν ένα ρινικό σπρέι για την καταπολέμηση της στυτικής δυσλειτουργίας, το οποίο θα μπορούσε να κυκλοφορήσει στην αμερικάνικη αγορά μέσα στα επόμενα δύο χρόνια. Να σημειωθεί ότι η στυτική δυσλειτουργία αφορά περίπου 30 εκατομμύρια Αμερικανούς.

 

Το προϊόν περιγράφεται ως “spray-to-play”, αλλά και ως “bedroom game changer”, καθώς φέρεται να δρα μέσα σε μόλις πέντε λεπτά (το αργότερο 15 λεπτά), ενδυναμώνοντας τη στύση.

Σε σχέση με τα δισκία που λαμβάνονται από το στόμα, το ρινικό σπρέι παρακάμπτει το πεπτικό σύστημα και άρα οδηγείται ταχύτερα μέσω της κυκλοφορίας του αίματος στη βουβωνική χώρα», σημείωσε ο Lee Rodne, εκτελεστικός πρόεδρος της εταιρείας βιοτεχνολογίας LTR Pharma.

 

Ο πιο εύκολος δρόμος για να καταπολεμηθεί η στυτική δυσλειτουργία μάλλον μόλις ανακαλύφτηκε…

Το συγκεκριμένο σπρέι ονομάζεται SPONTAN και όπως αναφέρει ο Rodne, θα μπορούσε πολύ σύντομα να ανταγωνιστεί το Viagra, ένα από τα πιο ευρέως συνταγογραφούμενα φάρμακα για τη στυτική δυσλειτουργία, που ωστόσο χρειάζεται από 30 έως 60 λεπτά για να δράσει.

 

Αποκάλυψε επίσης ότι θα ξεκινήσουν σε λίγους μήνες από τώρα κλινική δοκιμή για τη σύγκριση των αποτελεσμάτων του SPONTAN με τα αποτελέσματα ενός διαφορετικού φαρμάκου που θα λαμβάνεται αυτή τη φορά από το στόμα.

 

Η LTR Pharma εκτιμά ότι τα αποτελέσματα θα είναι επιτυχημένα και θέλει το προϊόν να κυκλοφορήσει στην αγορά των ΗΠΑ το 2025.

 

 

 

Σχετικές αναρτήσεις

«ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΕΤΙΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ»

admin2020

Πάνω από -1.190- αναβολικά δισκία και -180- φιαλίδια αναβολικών ουσιών κατασχέθηκαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας

admin2020

«ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΩΝ ΜΟΥ»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies