ΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΥγεία

Το μοναδικο ελληνικό βότανο που βελτιώνει τη σεξουαλική ζωή

Το  Viagra, έφερε τα τελευταία χρόνια μία επανάσταση στη σεξουαλική ζωή. Η χρήση του άλλαξε τους κανόνες: άντρες με χρόνιες δυσκολίες στύσης λόγω στρες ή λόγω ηλικίας, μπορούσαν να τις νικήσουν μέσα σε λίγα λεπτά. Τι συνέβαινε όμως παλιότερα ή τέλος πάντως τι πρέπει να κάνει κάποιος που δε θέλει να χρησιμοποιήσει φάρμακα;

 

Υπάρχουν και φυτικές λύσεις, οι οποίες μάλιστα στη λαϊκή παράδοση είχαν θαυματουργή φήμη έως και κάπως επικίνδυνη φήμη. Δεν είναι καθόλου τυχαία η έκφραση «διαβόλια και τριβόλια». Για τα πρώτα όλοι ξέρουμε τι είναι. Πόσοι όμως γνωρίζουμε το τριβόλι και τις ευεργετικές του δυνατότητες στο κρεβάτι μας;

Πρόκειται για ένα βότανο που το συναντά κανείς κυρίως στην Ελλάδα, αν και μπορεί να βρεθεί και σε άλλα μέρη του πλανήτη, όπως για παράδειγμα η Ινδία.

 

Τα λουλούδια του είναι κίτρινα, οι καρποί του μικροί σε μέγεθος και -προσοχή!- γεμάτοι μικροσκοπικά αγκάθια ενώ κάθε μέρος από το τριβόλι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ώστε να βοηθήσει σε διάφορες καταστάσεις του ανθρώπινου οργανισμού.

 

Με βάση έρευνες που έχουν γίνει μπορεί να παίξει βοηθητικό ρόλο ενάντια στη στηθάγχη αλλά να βοηθήσει στην ενίσχυση του οργανισμού όταν είσαι έτοιμος για σκληρή προπόνηση.

 

Η αλήθεια όμως είναι ότι η φήμη που το ακολουθεί δεν έχει να κάνει με αυτές τις δύο ιδιότητες αλλά τις σεξουαλικές επιδόσεις.

Στη λαϊκή παράδοση, λοιπόν, η φήμη του είναι τόσο έντονη ώστε να συνδέεται με «δαιμονιώδη» σεξουαλική φόρμα. Όχι, μόνο στους άντρες αλλά και στις γυναίκες. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι χρησιμοποιείται στην παραδοσιακή ιατρική της Ινδίας και της Κίνας.

Πιο συγκεκριμένα, λοιπόν, συνδέεται με αύξηση της τεστοστερόνης αλλά και τόνωση της στύσης για τους άντρες ενώ λειτουργεί ευεργετικά για την αύξηση της λίμπιντο και στα δύο φύλα.

Τώρα, οι αναφορές και οι φήμες για καλύτερη αναπαραγωγική λειτουργία και ωορρηξία των γυναικών θέλουν προσοχή, αφού δεν επιβεβαιώνονται με βάση επιστημονικές έρευνες, ενώ σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να λάβει εκχύλισμα από τριβόλι μια έγκυος καθώς υπάρχουν υποψίες ότι λειτουργεί αρνητικά ως προς το έμβρυο.

Επίσης, χρειάζεται χρήση με μέτρο καθώς η υπερκατανάλωση μπορεί να οδηγήσει σε αϋπνίες ή γενικότερες δυσκολίες με τον ύπνο.

Σχετικές αναρτήσεις

«ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΕΤΙΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ»

admin2020

Πάνω από -1.190- αναβολικά δισκία και -180- φιαλίδια αναβολικών ουσιών κατασχέθηκαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας

admin2020

«ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΩΝ ΜΟΥ»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies