Διεθνή

Αμοιβή 1.500 λιρών σε Βρετανούς για να κάνουν σεξ και να δοκιμάζουν αφροδισιακά βότανα

Ερευνητές στη Βρετανία προσφέρουν σε πρόθυμους να κάνουν ατελείωτο σεξ 1.500 λίρες αμοιβή και δωρεάν φυτά για δύο μήνες. Τι ακριβώς ερευνούν; Τις σεξουαλικές επιδόσεις των Βρετανών. Καθώς το 61% κάνει λιγότερο σεξ μέσα στην πανδημία, σύμφωνα με τα στοιχεία, οι ερευνητές θέλουν να δοκιμάσουν τα αφροδισιακά που θα κάνουν ασυγκράτητους για σεξ τους Βρετανούς.

Συγκεκριμένα, το Whatshed.co.uk αναζητεί τρεις δοκιμαστές αφροδισιακών ώστε να δοκιμάσουν βότανα, φρούτα και λαχανικά που αυξάνουν τη λίμπιντο. Οι νικητές θα καταγράψουν πού και πόσο συχνά έρχονται σε επαφή καθώς και ποια φυτά τους προκάλεσαν διέγερση. Ο 37χρονος κηπουρός Ρίτσαρντ Γουάλερ από το Χάροου του βόρειου Λονδίνου είπε: “Ένα φυτό δεν με έχει διεγείρει ακόμη, αλλά ας το δοκιμάσω”.

Το Whatshed σημείωσε: “Η κηπουρική αποδεικνύεται ότι βοηθά τη σωματική και ψυχική υγεία. Αν μπορούμε να βοηθήσουμε οποιοδήποτε ζευγάρι να βελτιώσει τη σεξουαλική του υγεία θα είμαστε πολύ χαρούμενοι”. Όσοι θέλουν να δηλώσουν αίτηση συμμετοχής, πρέπει να είναι με το ταίρι τους και να έχουν ηλικία 25-65 αλλά και να συγκατοικούν. Παράλληλα, θα εξεταστούν για αλλεργίες σε οποιοδήποτε από τα δοκιμαζόμενα βότανα.

Πηγή: The Sun

Σχετικές αναρτήσεις

Τεστ DNA ανιχνεύει 18 καρκίνους σε πρώιμο στάδιο

tiresias tiresias

Βόρεια Κορέα: Έτοιμη να δεχτεί τους πρώτους τουρίστες από το 2020

tiresias tiresias

Αρνείται τις κατηγορίες για γενοκτονία το Ισραήλ παρά τα αναμφισβήτητα στοιχεία

tiresias tiresias

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies