ΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑ

Αυτή είναι φέτος η τιμή της λαγάνας

 Η τιμή της λαγάνας σύμφωνα με τους αρτοποιούς ξεκινά από τα 2 ευρώ και φτάνει μέχρι τα 3,5 ευρώ ανάλογα με τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί για να δώσουν μια διαφορετική «χροιά» στο συγκεκριμένο αρτοσκεύασμα.

Εκτός από τις παραδοσιακές λαγάνες εντοπίστηκαν: Λαγάνες με παντζάρι, με κρεμμύδι ελιά και ρίγανη, ολικής άλεσης, με λιαστή ντομάτα, με παπαρουνόσπορο.

Ακόμα, υπήρξαν πιο… ψαγμένες δημιουργίες όπως λαγάνες με γέμιση ταραμά, ντολμαδάκια αλλά και γλυκιά λαγάνα με ζύμη τσουρεκιού και γέμιση λουκούμι και καρύδι.

Αρκετοί φούρνοι, μάλιστα, θα χρησιμοποιήσουν σήμερα και εταιρείες «ντελίβερι» προκειμένου να κάνουν παράδοση της λαγάνας κατ’ οίκον.

Παράλληλα διαβεβαίωσε ότι για αυτούς που θα μεταβούν στα καταστήματα «θα τηρούνται όλα τα μέτρα για τον κορονοϊό και θα υπάρχουν αποστάσεις ασφαλείας, εάν σε κάποιες περιπτώσεις παρατηρηθούν ουρές».

Παράλληλα, στην δικαιοσύνη αναμένεται να οδηγηθούν τα αδίστακτα, όσο και πολυμήχανα μέλη εγκληματικής σπείρας, η οποία είχε βρει τον τρόπο ώστε να προμηθεύει όλο το χρόνο την αγορά με προσεκτικά καμουφλάρισμένες λαγάνες, εξασφαλίζοντας έτσι τεράστια κέρδη.

Συγκεκριμένα, οι διαβόητοι κακοποιοί χρησιμοποιούσαν τρόμπες, ώστε να φουσκώσουν τις λαγάνες που είχαν ξεμείνει στους φούρνους μετά την Καθαρά Δευτέρα και στη συνέχεια τις μεταπωλούσαν ως κανονικές φρατζόλες ψωμιού με σουσάμι.

Σχετικές αναρτήσεις

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Βασίλη Κικίλια η συνεδρίαση της ΕΝΠΕ

admin2020

«ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΕΤΙΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ»

admin2020

Πάνω από -1.190- αναβολικά δισκία και -180- φιαλίδια αναβολικών ουσιών κατασχέθηκαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies