ΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο στη Βουλή: Ράγισε καρδιές η οικογένεια του 23χρονου

Το μεσημέρι της Παρασκευής (12.03), την ώρα που στη Βουλή ήταν σε εξέλιξη η πολιτική σύγκρουση των Κυριάκου Μητσοτάκη και Αλέξη Τσίπρα, έξω από το κτήριο του ελληνικού κοινοβουλίου συνέβη ένα σοβαρό τροχαίο δυστύχημα.

Ένα υπηρεσιακό όχημα συγκρούστηκε με μηχανή μεγάλου κυβισμού, με τον άτυχο αναβάτη να τραυματίζεται πολύ σοβαρά. Παρά το γεγονός ότι διακομίστηκε στο νοσοκομείο, ο 23χρονος Ιάσωνας είχε υποστεί ανεπανόρθωτες βλάβες και σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο νεαρός είναι πλέον εγκεφαλικά νεκρός.

Όπως έγινε γνωστό, το όχημα ήταν ένα από αυτά που ανήκουν στην ασφάλεια της Ντόρας Μπακογιάννη. Η ίδια μέσα από τα social media με μήνυμα που απηύθυνε μετά από 48 ώρες περίπου, εμφανίστηκε συντετριμμένη από την τροπή που πήρε η υγεία του 23χρονου.

Η μητέρα και η αδελφή του 23χρονου μίλησαν την Κυριακή (14.03) στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha. Τα όσα είπαν ήταν συνταρακτικά, με τη μητέρα να γνωστοποιεί πως η οικογένεια αποφάσισε να δωρίσει τα όργανα του Ιάσωνα, ενώ η αδελφή του έκανε έκκληση για τυχόν παρουσία μαρτύρων που θα βοηθήσουν έτσι ώστε να ξεκαθαρίσει η υπόθεση.

«Τελείωσε το παιδί μου, πάει. Είναι… τελείωσε. Νεκρός είναι. Θα δώσει τα όργανά του. Θα γίνει δωρητής οργάνων και θα γίνει αύριο το πρωί αυτό. Εγώ, αυτόν θέλω πίσω, δεν θέλω κάτι άλλο. Και είπα επειδή είναι τόσο καλό παιδί, ήταν τόσο καλό παιδί και έδινε σε όλους, να δώσει τα όργανά του, να δώσει την ευτυχία του και την αγάπη του και την ευαισθησία του, να δώσει σε κάποιον άλλον άνθρωπο. Και εύχομαι αυτοί οι άνθρωποι που θα πάρουν τα όργανά του να είναι νέα παιδιά, ζήτησα να είναι, αλλά δεν μπορώ να διαλέξω και να ζήσουν ευτυχισμένοι και να πάρουν έστω λίγο από την ευαισθησία του και να χαρούν», είπε σπαράζοντας η μητέρα του.

Από την πλευρά της η αδελφή του 23χρονου με εμφανή την οδύνη της, τόνισε: «Ο αδελφός μου ήταν πάντα πάρα πολύ καλός και το μόνο που ήθελε ήταν το καλό για όλους και αυτό αποφασίσαμε και εμείς να κάνουμε να βοηθήσουμε κάποιους άλλους. Ζητάμε να βρεθούν αυτόπτες μάρτυρες για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε τη διαδικασία που πρέπει από εδώ και πέρα. Χρειαζόμαστε μάρτυρες για να εξακριβώσουμε τι συνέβη. Συγκεκριμένα ένα ταξί το οποίο ήταν ακριβώς μπροστά και αφού έγινε το ατύχημα, έφυγε. Ψάχνουμε αυτόν τον ταξιτζή, συγκεκριμένα».

Σχετικές αναρτήσεις

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Βασίλη Κικίλια η συνεδρίαση της ΕΝΠΕ

admin2020

«ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΕΤΙΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ»

admin2020

Πάνω από -1.190- αναβολικά δισκία και -180- φιαλίδια αναβολικών ουσιών κατασχέθηκαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies