ΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑΚοινωνικά

ΒΙΑΣΜΟΣ 19ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΟ ΑΤ ΟΜΟΝΟΙΑΣ :Απίστευτη κτηνωδία από τους δύο αστυνομικούς σύμφωνα με την κατάθεση της κοπέλας

Μόνο ως κτηνωδία μπορούν να χαρακτηριστούν τα όσα φέρεται να βίωσε η 19χρονη κοπέλα, που καταγγέλλει πως βιάστηκε από δύο αστυνομικούς της ομάδας «Δίας», μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας.

 

Ο εισαγγελέας έχει ασκήσει σε βάρος και των δύο αστυνομικών ποινική δίωξη για ομαδικό βιασμό και παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων, καθώς κατέγραφαν τις αρρωστημένες πράξεις τους με την κάμερα που φέρουν στην στολή τους.

 

Τμήματα της κατάθεσης της 19χρονης που έχουν δημοσιευτεί σε διάφορα μέσα ενημέρωσης, αποκαλύπτουν την φρίκη και προκαλούν οργή. Η κοπέλα, μετά τον βιασμό της από τον πρώτο αστυνομικό, αιμορραγούσε. Όμως, αυτό δεν εμπόδισε τον δεύτερο αστυνομικό να την βιάσει. Στο τραπέζι φέρεται να βρέθηκε γενετικό υλικό, πιθανόν αίμα, που θα αξιοποιηθεί ως αποδεικτικό υλικό.

 

Μάλιστα, με βάση τις καταθέσεις που φέρεται να έχουν συλλέξει από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, ο πρώτος αστυνομικός κατέγραφε με την κάμερα της στολής του, την ώρα που την βίαζε.

 

Σε εκπομπή του «ΣΚΑΙ», μεταδόθηκε σήμερα τμήμα της κατάθεσης, όπου η 19χρονη κοπέλα περιγράφει πως όλα ξεκίνησαν όταν «πάνω στη συζήτησή μας μου είπαν ότι περίπου στη 1 θα τελείωνε η βάρδιά τους και να πηγαίναμε στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας για να γνωριστούμε καλύτερα».

 

Η ίδια κατέθεσε ότι της πρότειναν να την ξεναγήσουν στους χώρους του κτιρίου και αφού συμφώνησε, κατέβηκαν κάποια σκαλιά και μπήκαν σε ένα δωμάτιο που είχε μια πόρτα η οποία που δεν έκλεινε και στο εσωτερικό υπήρχε μόνο ένα μεταλλικό τραπέζι. Ενώ συνομιλούσε με τρεις αστυνομικούς, οι δύο έφυγαν για την αφήσουν μόνη με τον άλλο αστυνομικό.

 

Η 19χρονη κατέθεσε ότι ο συγκεκριμένος, «χωρίς να μου πει κάτι ξεκίνησε να με φιλάει στο στόμα και εγώ, παρότι στην αρχή δεν ανταποκρίθηκα, στη συνέχεια από φόβο ανταποκρίθηκα και εγώ και τον φίλησα. Μετά έβγαλε τη ζώνη και το όπλο του. Βρισκόμουν σε σοκ, δεν μπορούσα να μιλήσω».

 

Την ίδια ώρα, σοβαρά ερωτήματα προκαλεί η πληροφορία -που δεν διαψεύστηκε- ότι δεν λειτουργούν οι κάμερες του Αστυνομικού Τμήματος, το οποίο έχει βρεθεί παλιότερα στο στόχαστρο καταγγελιών για αστυνομική βία. Το οπτικό υλικό που καταγράφει την είσοδο και την έξοδο της κοπέλας στο Τμήμα, έχει συλλεχθεί από τις κάμερες παρακείμενου ξενοδοχείου.

Σχετικές αναρτήσεις

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Βασίλη Κικίλια η συνεδρίαση της ΕΝΠΕ

admin2020

«ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΕΤΙΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ»

admin2020

Πάνω από -1.190- αναβολικά δισκία και -180- φιαλίδια αναβολικών ουσιών κατασχέθηκαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies