Ηλείας

Με πολύ κόσμο πραγματοποιηθηκαν τα εγκαίνια της 35ης Εμποροπανήγυρης Στρεφίου & Γωγώ Τσαμά

Δυναμικά επέστρεψε η μεγάλη Εμποροπανήγυρη Στρεφίου, την οποία διοργανώνει φέτος ο Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας, μετά από δύο χρόνια αναστολής λόγω των περιοριστικών μέτρων της πανδημίας covid-19.



Τα εγκαίνια της Εμποροπανήγυρης πραγματοποιηθηκαν με μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου στο χώρο διεξαγωγής της στο Στρέφι, την Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022, παρουσία των τοπικών Αρχών και φορέων του Νομού μας.
Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες εμποροπανηγύρεις στην Ελλάδα που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον όχι μόνο των Ηλείων αλλά και κατοίκων όμορων νομών, περίμεναν με ανυπομονησία το φετινό πανηγύρι που δίνει ανάσα ζωής εν μέσω Οκτωβρίου στον τόπο, τόσο από οικονομική άποψη όσο και για την τόνωση της ψυχολογίας και της διασκέδασης.



Φέτος συμμετέχουν περισσότεροι από διακόσιοι έμποροι από όλη την Ελλάδα, καλύπτοντας ένα μεγάλο φάσμα εμπορικών δραστηριοτήτων, με Λευκά είδη, είδη ένδυσης, υπόδησης, βιομηχανικά είδη, τρόφιμα κλπ. Παράλληλα υπάρχει πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα χθες στα εγκαίνια ήταν η Γωγώ Τσαμά την Τέταρτη θα είναι το συγκρότημα Γυναικεία υπόθεση με ην Μαρία Σαμίου, την Πέμπτη ο Σωτήρης Κόκκορης με τη Γιώτα Κόκκορη, την Παρασκευή ο Γιώργος Σαμπαριωτης και Υπόψιν και το Σάββατο η Έφη Θώδη με Γιώργος Σαμπαριωτης και Υπόψιν, όπως επίσης και το Λούνα Πάρκ Φλαμιγκό που βρίσκετε απέναντι από την είσοδο της εμποροπανήγυρης προσφέρει μοναδικές στιγμές χαράς, ξεγνοιασνιάς και ευχαρίστησης στους μικρούς, αλλά και τους μεγάλους του φίλους..

Η Εμποροπανήγυρη θα διεξαχθεί με την τήρηση των προβλεπόμενων πρωτοκόλλων για την προστασία από τον covid-19».
Η Γ.Γ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υπαιθρίων Μικροπωλητών, Κατερίνα Καντεράκη, μιλώντας για τη φετινή διοργάνωση, τόνισε πως γίνεται σε συνεργασία με την Ομοσπονδία. «Θα είναι μια επιτυχημένη διοργάνωση και για το δήμο και για τους μικροπωλητές

Μίλησε και για τα προβλήματα που αντιμετώπισαν Οι μικροπωλητές αυτά τα δύο χρόνια που δεν μπορούσαν να εργαστούν Λόγω των μέτρων που είχαν ληφθεί για την Πανδημία του covid-19»
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί

Σχετικές αναρτήσεις

Η σημασία της αναβιωσης του σιδηροδρόμου στην Πελοπόννησο

tiresias tiresias

Με μηνιγγίτιδα νοσηλεύεται εννιάχρονος από τη Ζαχάρω

tiresias tiresias

Το «κλειδί» που θα απογειώσει το Ελαιόλαδο

tiresias tiresias

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies