UncategorizedΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑ

ΒΟΥΛΗ: “Η πολιτική μ….α και ανοησία έχουν τα όρια τους”

Θυελλώδης ήταν η αντιπαράθεση που ξέσπασε νωρίτερα σήμερα ανάμεσα στο ΚΚΕ και την Ελληνική Λύση, με αφορμή την παρέμβαση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, Κωνσταντίνου Χήτα για την κατάληξη των σημερινών επεισοδίων για το Πολυτεχνείο.

Ο Χήτας δήλωσε ότι “σήμερα το πολιτικό σύστημα ξεγυμνώθηκε αφού η κυβέρνηση από τη μια έκλεισε εκκλησίες, άφησε ανοιχτά τα τζαμιά, απαγόρευσε τις παρελάσεις την 25η Μαρτίου και την 28η Οκτωβρίου, αφού δεν κατέθεσε στεφάνι στον ‘Αγνωστο Στρατιώτη την εθνική επέτειο, σήμερα κατέθεσε στεφάνι στο Πολυτεχνείο, κούνησε το δάχτυλο στους Έλληνες να μην διαδηλώσουν, καλλιέργησε σκηνικό έντασης, έβγαλε 6.000 αστυνομικούς στο δρόμο για να δούμε ότι 1.500 στελέχη του ΚΚΕ έκαναν διαδήλωση και δεν τους ακούμπησε κανείς”.

Ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης επέκρινε την κυβέρνηση για υποκρισία και “τζάμπα απειλές” στους πολίτες με την επιβολή προστίμων, την ίδια ώρα που επέτρεψε την παραβίαση των μέτρων στο ΚΚΕ.

Η πολιτική μ…..α και η ανοησία έχουν τα όριά τους”, ήταν η οργισμένη αντίδραση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΚΚΕ, Νίκου Καραθανασόπουλου.

“Παρακαλώ να το πάρετε πίσω”, είπε ο αντιπρόεδρος Απόστολος Αβδελάς, απευθυνόμενος στον βουλευτή του ΚΚΕ.

“Να μην με παρακαλείτε καθόλου! Δεν διαγράφω και δεν αναιρώ τίποτα!”, είπε ο Νίκος Καραθανασόπουλος.

“Σας παρακαλώ να το αποσύρετε. Μπορείτε να το πείτε και με άλλον τρόπο”, επέμεινε ο Απόστολος Αβδελάς.

“Το λέω με αυτόν τον τρόπο. Ό,τι η πολιτική μ…..α και η ανοησία – το επαναλαμβάνω – έχει και τα όριά της! Μετατραπήκατε δυστυχώς, σε δεξιό δεκανίκι της κυβέρνησης στην εγκληματική επίθεση, στη βία και στον αυταρχισμό. Στις προπηλακίσεις και στις προσαγωγές! Φαίνεται ζηλέψατε τη δόξα της Χρυσής Αυγής που απουσιάζει!”, είπε ο Νίκος Καραθανασόπουλος.

“Έγιναν συλλήψεις! Είστε δεξιό δεκανίκι της κυβέρνησης στη βία και στον αυταρχισμό. Όσο συνεχίζετε να λέτε αυτές τις ανοησίες, κάνετε προβοκάτσια”, κατήγγειλε ο Νίκος Καραθανασόπουλος.

 

Σχετικές αναρτήσεις

Αναγγελίας Θυελλωδών Ανέμων ΕΜΥ

admin2020

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ: Σκέψεις για το εκσυγχρονισμό του Κληρονομικού μας Δικαίου

admin2020

Στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας ο νέος Διοικητής ΔΙΚΕ Πελοποννήσου

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies