ΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑ

Μαγική εικόνα η πορεία προς το Πολυτεχνείο του Γιάννη Βαρουφάκη

Μία πραγματικά μαγική εικόνα έζησαν όσοι βρέθηκαν στην πορεία που έκανε προς το Πολυτεχνείο ο Γιάννης Βαρουφάκης και άλλοι πέντε στελέχη του κόμματος του.

Η πορεία του Γιάννη σταμάτησε σε ένα τείχος 30- 40 αστυνομικών που δεν του επέτρεψαν να προχωρήσει.
Αμέσως ο Γιάννης Βαρουφάκης μετέτρεψε την πορεία σε καθιστική διαμαρτυρία.

Το τραγελαφικό στην περίπτωση είναι ότι ο Γιάννης Βαρουφάκης και τα στελέχη του τηρούσαν απόλυτα τους όρους Υγειονομικής προστασίας, ενώ οι αστυνομικοί Δεν άφησαν κανόνα που να μην παραβιάσουν όπως φαίνεται στη φωτογραφία.

Το γεγονός αυτό καθιστά την απαγόρευση των εκδηλώσεων για την επέτειο του Πολυτεχνείου να φαντάζει εντελώς γελοία και αποδεικνύει την πλήρη Αποτυχία του υπουργού Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, αλλά και του πρωθυπουργού που επέλεξαν έναν άκρως αυταρχικό τρόπο αντιμετωπίσεως των εκδηλώσεων.
Όπως μας είπαν καλά πληροφορημένοι πολιτικοί κύκλοι, σε οποιαδήποτε άλλη χώρα η κατάσταση που δημιουργήθηκε σήμερα θα είχε οδηγήσει σε αθρόες παραιτήσεις.

Σχετικές αναρτήσεις

«ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΕΤΙΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ»

admin2020

Πάνω από -1.190- αναβολικά δισκία και -180- φιαλίδια αναβολικών ουσιών κατασχέθηκαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας

admin2020

«ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΩΝ ΜΟΥ»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies