ΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Βροχές, χιονοπτώσεις και πτώση της θερμοκρασίας αύριο και την Παρασκευή

Μεταβολή, η οποία οφείλεται σε ψυχρές αέριες μάζες που θα προσεγγίσουν τη χώρα από βορειοανατολικά, αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός από αύριο Πέμπτη 17 Μάρτη.

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, βροχοπτώσεις και χιονοπτώσεις σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές θα σημειωθούν αύριο Πέμπτη και την Παρασκευή 18 Μάρτη. 

Μάλιστα, την Παρασκευή, στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά υπάρχει πιθανότητα για χιονόνερο ή χιόνι ακόμη και σε περιοχές χαμηλότερου υψομέτρου.

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση που θα γίνει αισθητή από την Παρασκευή. Χαρακτηριστικό είναι ότι το Σάββατο η μέγιστη τιμή της δεν αναμένεται να ξεπεράσει τους 10 έως 11 βαθμούς Κελσίου, ακόμη και στις νησιωτικές περιοχές.

Σχετικές αναρτήσεις

«ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΕΤΙΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ»

admin2020

Πάνω από -1.190- αναβολικά δισκία και -180- φιαλίδια αναβολικών ουσιών κατασχέθηκαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας

admin2020

«ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΩΝ ΜΟΥ»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies