ΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑ

Γείτονες Λιγνάδη: Έβγαινε γυμνός στο μπαλκόνι – Μόνο φωνές παιδιών ακούγονταν

 

Γείτονες του Δημήτρη Λιγνάδη μίλησαν για τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, που βρίσκεται στις φυλακές Τρίπολης και κατηγορείται για βιασμό κατά συρροή.

«Τα βλέπαμε. Είχα πάει και στο σπίτι του μια δύο φορές. Τι βλέπαμε; Παιδάκια 19 ετών, μέχρι και από 13 με 15. Αγοράκια. Το βράδυ να δεις τι γινόταν» ανέφερε ένας μεσήλικας άνδρας στην κάμερα του STAR.

Από την πλευρά της, μια άλλη κυρία ανέφερε πως ο 56χρονος ηθοποιός-σκηνοθέτης μέχρι και πριν δύο μήνες έβγαινε στο μπαλκόνι του «γυμνός και πείραζε τα γεννητικά του όργανα».

«Μόνο φωνές παιδιών ακούγονταν. Ποτέ η δική του. Τα παιδάκια φώναζαν “άσε με”, “δεν θέλω” κτλ.» πρόσθεσε η γυναίκα.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα σήμερα, ανακρίτρια και εισαγγελέας απάντησαν αρνητικά στο αίτημα για κατ’ οίκον περιορισμού με βραχιολάκι ηλεκτρονικής επιτήρησης στον κατηγορούμενο.

Θεωρούν ότι η επιβολή ενός τέτοιου περιοριστικού μέτρου «καθίσταται μη επαρκής» καθώς από τα στοιχεία της υπόθεσης έκριναν πως «καταδεικνύεται η σαφής εξακολουθητική εγκληματική ροπή του χαρακτήρα και της προσωπικότητας του κατηγορούμενου. Για τον λόγο αυτό, κρίνεται ότι δεν καθίσταται επαρκής η επιβολή σε αυτόν, του περιοριστικού όρου του κατ’ οίκον περιορισμού με ηλεκτρονική επιτήρηση, για την αποτροπή του από την τέλεση νέων αδικημάτων, η δε κρίση αυτή τελεί σε ανεξαρτησία από την εκ μέρους του υποβολή αντίστοιχου αιτήματος ή μη».

Σχετικές αναρτήσεις

«ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΕΤΙΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ»

admin2020

Πάνω από -1.190- αναβολικά δισκία και -180- φιαλίδια αναβολικών ουσιών κατασχέθηκαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας

admin2020

«ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΩΝ ΜΟΥ»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies