ΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑ

Για το φρικτό περιστατικό του βιασμού μαθήτριας από ανηλίκους

Αν επιβεβαιωθούν τα γεγονότα, θα ομιλούμε για μια υπόθεση πρωτοφανή στα εγκληματολογικά χρονικά. 7 ταυτόχρονοι βιαστές που είναι και ανήλικοι εγκληματίες και με θύμα ανήλικο! Εν μέσω μάλιστα πανδημίας, στην πολύ βεβαρημένη επιδημιολογικά Θεσσαλονίκη, με κλειστά σχολεία, με απαγόρευση κυκλοφορίας αλλά που παρόλα αυτά βρήκαν τρόπο να συντονίσουν τις ενέργειές τους 7 άτομα εις βάρος ενός θύματος, άρα 8 άτομα στη σκηνή του εγκλήματος! Σε κοινή θέα, όχι σε κανένα δωμάτιο, έξω, σε εγκαταλελειμένο κτίριο, σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει.

Είναι τρομακτικό πια κι από άποψη ποσότητας στην επιτόπια χρονικά πράξη: 7 οικογένειες δεν κατάφεραν να περάσουν τίποτε στα παιδιά τους από σεβασμό στον άνθρωπο και στο έτερο φύλο. 14 γονείς δεν βρήκαν μισό πειστικό επιχείρημα για να αναθρέψουν χαρακτήρες αλτρουισμού και ανθρωπιστικής αντίληψης.

Ο πολλαπλασιασμός πιάνει κι άλλους μετέπειτα: τους δασκάλους, τον ευρύτερο οικογενειακό περίγυρο, τη γειτονιά. Ανήλικα άτομα που θωρήσαν απολαυστικό να ασελγήσουν, να βιάσουν, να επιβληθούν σεξουαλικα σε μια ανυπεράσπιστη συμμαθήτριά τους και που καθώς φαίνεται δεν διδάχτηκαν τίποτε για το τι είναι υγιές και τι σάπιο ως πρότυπο συμπεριφοράς σε τούτη την έτσι κι αλλιώς αξιακά παρακμάζουσα νεοελληνική κοινωνία που χειροκροτά ακόμα τον Σεφερλή και γελάει με τα σεξιστικά του αστεία.

Και πρέπει κάποια στιγμή να μας πει η κυβέρνηση, η υπουργός παιδείας τι θα κάνει πλέον ως προς τη σεξουαλικη διαπαιδαγώγηση στα σχολεία. Θα βάλουμε επιτέλους στη ζωή μας την πρόληψη και την παιδεία ή μόνο θα ωρυόμαστε εκ των υστέρων με ξεριζώματα γεννητικών οργάνων που ουσιαστικά τιμωρούν ως απόψεις το έγκλημα με έγκλημα; Πόσες φορές θα πλάθουμε γενιές με τη μέθοδο οφθαλμός αντί οφθαλμού; Πόσες φορές θα κλείνουμε τα μάτια σε τούτη την επικίνδυνη ανατροφή που παινεύει τους πουτσαράδες και οδηγεί ανήλικα να βιάζουνε για χαβαλέ; 2020 φτάσαμε ρε! Φτάνει πια! 7 άτομα… Η αποτυχία μας ΕΠΙ 7 φορές.

ΠΗΓΗ: FB κ. Πάνος Μούχτερος

Σχετικές αναρτήσεις

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Βασίλη Κικίλια η συνεδρίαση της ΕΝΠΕ

admin2020

«ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΕΤΙΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ»

admin2020

Πάνω από -1.190- αναβολικά δισκία και -180- φιαλίδια αναβολικών ουσιών κατασχέθηκαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies