ΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Γιγαντοπανό στο υπουργείο Ανάπτυξης ενάντια στην ακρίβεια

Τέρμα στον εμπαιγμό με επιδόματα-ψίχουλα. Απαιτούμε άμεσα μέτρα ενάντια στην ακρίβεια και τη φοροληστεία, για την υπεράσπιση του εργατικού και λαϊκού εισοδήματος» το μήνυμα που στέλνουν εργατικά συνδικάτα, μαζικοί φορείς και Επιτροπές Αγώνα της Αττικής με την κινητοποίηση στο υπουργείο Ανάπτυξης.

Τοποθέτησαν γιγαντοπανό στο υπουργείο Ανάπτυξης για άμεσα μέτρα ανακούφισης από την ακρίβεια και για αυξήσεις στους μισθούς.

Στη διαμαρτυρία στο υπουργείο Ανάπτυξης έφτασαν με μαζική πορεία και οι συνταξιούχοι που νωρίτερα είχαν πραγματοποιήσει συγκέντρωση στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης.

Κατάργηση των έμμεσων φόρων σε Ενέργεια, καύσιμα και βασικά αγαθά ζήτησαν με σύντομους χαιρετισμούς που απηύθυναν οι Ντίνα Γκογκάκη, πρόεδρος του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, Σταύρος Χρηστίδης, γραμματέας του Κλαδικού Σωματείου Ενέργειας, Δήμος Κουμπούρης πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ, Αχιλλέας Σουγκάκης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εργαζόμενων στο υπουργείο Ανάπτυξης και Γεωργία Αθανασοπούλου, μέλος του ΔΣ του Ενιαίου Συλλόγου Εργαζομένων στο υπουργείο Εμπορίου.

«H δίκαιη ανάπτυξη είναι ένα ψέμα, φτώχεια, ακρίβεια και πανάκριβο το ρεύμα» και «Για όλους τους ανέργους μέτρα προστασίας και όχι άλλα ψίχουλα φιλανθρωπίας» είναι ορισμένα από τα συνθήματα που ακούγονται.

Σχετικές αναρτήσεις

Ε.Σ.Α.μεΑ.: Δεκτές προτάσεις της ΕΣΑμεΑ σε νόμο για την Υγεία- Οι διεκδικήσεις συνεχίζονται

admin2020

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Βασίλη Κικίλια η συνεδρίαση της ΕΝΠΕ

admin2020

«ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΕΤΙΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies