ΑθλητισμόςΜεσσηνίας

Γ.Π.Σ. Πάμισος :Απολογισμός & Παραίτηση της Διοίκησης

Ο Γ.Π.Σ. Πάμισος πραγματοποιήσε την Τετάρτη 21 Ιουλίου την ετήσια γενική του συνέλευση στα νέα του γραφεία που πλέον βρίσκονται στο δημοτικό στάδιο της Μεσσήνης.

Παραβρέθηκε πλήθος μελών που περίμεναν εναγωνίως να ακούσουν τα πεπραγμένα της προηγούμενης χρονιάς και τον προγραμματισμό σχεδιασμό της νέας χρονιάς.

Τα θέματα ήσαν:

Διοικητικός Απολογισμός.
Οικονομικός Απολογισμός.
Έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής.
Απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου για χρήση 2010 – 2021.

Ο Παναγιώτης Τσικρικός τεχνικός διευθυντής της ομάδας κατά τον απολογισμό της προηγούμενης χρονιάς ανάμεσα στα άλλα είπε ότι  “δυστυχώς δεν έγινε κατορθωτό να επιτευχθεί ο στόχος που ήταν να παραμείνει η ομάδα στην Γ Εθνική και αυτό εξαιτίας της πανδημιας του κορονοιου, αφού, όπως αποδεικνύεται από τα αποτελέσματα, η πρώτη αγωνιστική περίοδος ήταν γεμάτη από πολύ καλά αποτελέσματα για την ομάδα, ενώ μετά την αναγκαστική διακοπή υπήρξε κατακόρυφη πτώση“.

Συνεχίζοντας με τον οικονομικό απολογισμό, ο κ.Τσικρικός  ανέφερε ότι η ομάδα για να καλύψει τις υποχρεώσεις της είχε δαπάνησε ένα ποσό  γύρω στις 58.000€ το οποίο τηρήθηκε χωρίς υπέρβαση.  Με ισοσκελισμένο τον προϋπολογισμό, ουδέν χρέος δημιουργήθηκε και δεν βαραίνει την ομάδα με συνέπεια η διοίκηση να θεωρεί ότι ενήργησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τα οικονομικά του συλλόγου.

Έντονες όμως αντιδράσεις υπήρξαν από τα μέλη του συλλόγου και μέλος του ΔΣ Γεώργιο Ντούλη για το γεγονός ότι κατά την δεύτερη φάση που εκτυλίχθηκε το πρωτάθλημα η ομάδα δεν ενισχύθηκε με παίκτες, αντίθετα αποχώρησε παίκτης (ο Λαθήρης), με αποτέλεσμα  να αποδυναμωθεί η επιθετική της γραμμή. Αυτό συνέβη ενώ όλες σχεδόν οι υπόλοιπες ομάδες προσπαθούσαν και ενισχυθήκαν .

Οι εντάσεις και οι αντιδράσεις δημιουργήθηκαν κυρίως λόγω της μη τήρησης στοιχειωδών κανόνων διαλόγου, αφού σε κάθε καλοπροαίρετη και χαμηλών τόνων ερώτηση  για την πορεία της ομάδας και για τις αιτίες των προβλημάτων που υπήρξαν, επιλέχθηκε από πλευράς διοικήσεως η ομαδική αντίδραση των μελών της, με αποτέλεσμα να εκφυλιστεί η διαδικασία σε αντεγκλήσεις χωρίς ουσία.

Πήρε το λόγο ο γραμματέας της ομάδας Γιώργος Πετρόπουλος ο οποίος , μεταξύ άλλων, προέτεινε  το γεγονός ότι η διοίκηση κατάφερε να γεμίσει τα ταμεία του Συλλόγου και μάλιστα με ποσά πολύ μεγαλύτερα από όσα είχαν καταφέρει να συγκεντρώσουν οι προηγούμενες διοικήσεις.

Αυτή η αποστροφή του λόγου έκανε τον πρώην Πρόεδρο του συλλόγου Γιώργη Πετρουλάκη να αντιδράσει έντονα και να τονίσει ότι όταν ο ίδιος ανέλαβε τη διοίκηση του Παμίσου υπήρχε χρέος που ξεπερνούσε τις 50.000 ευρώ και με δικές του ενέργειες και ενέργειες και άλλων μελών του ΔΣ, που σε αρκετές περιπτώσεις προέβησαν σε προσωπικό δανεισμό, έγινε κατορθωτό να εξοφληθούν τα χρέη αυτά, ενώ παράλληλα ο ίδιος ατομικά με δικά του χρήματα κάλυψε   τα οδοιπορικά της ομάδας.

Συνεχίζοντας ο πρώην πρόεδρος του Παμίσου τόνισε ότι ακόμα και αυτός που δίνει 5 ευρώ στην ομάδα προσφέρει στην ομάδα όσο προσφέρουν και τα μέλη του εκάστοτε διοικητικού συμβουλίου.

Στο τέλος της γενικής συνέλευσης, η διοίκηση της ομάδας παραιτήθηκε και ξεκίνησε η διαβούλευση για την εκλογή Νέας διοίκησης.

Την ερχόμενη Δευτέρα 26 Ιουλίου, θα θα γίνει η ανακήρυξη των υποψηφιοτήτων για το νέο δ.σ.

Οι εκλογές θα διεξαχθούν με την παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου, δικηγόρου, σύμφωνα με τον καινούργιο κανονισμό διεξαγωγής εκλογών σωματείου.

 

Σχετικές αναρτήσεις

Χαμός σήμερα το μεσημέρι Καθαροδευτέρας στην Μπούκα !

admin2020

Το βράδυ της Κυριακής η Μεσσήνη φλεγόταν στον «χορό» των 9 φωτiών & στο γλέντι , στο χορό & στην διασκέδαση

admin2020

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθησαν κατασκευή χαρταετού & Παραδοσιακοί χοροί

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies