Αργολίδος

Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά στην Αργολίδα

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά

Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, -8- δενδρύλλια κάνναβης

Συνελήφθη, χθες (21.7.2021) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, 42χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Ειδικότερα, χθες (21.7.2021) το μεσημέρι, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση πληροφοριών, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Αργολίδας, πραγματοποίησαν έρευνα σε πορτοκαλεώνα ιδιοκτησίας του, όπου βρέθηκε να καλλιεργεί -8- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως -1,8- μέτρων, περίπου, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Επιπλέον, σε έρευνες που ακολούθησαν σε οικίες του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους -1.862- γραμμαρίων καθώς και -3- ζυγαριές ακριβείας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.

Σχετικές αναρτήσεις

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κωνσταντίνο Κυρανάκη

admin2020

Συνεδρίασε η Περιφερειακή Επιτροπή Περιφέρειας Πελοποννήσου

admin2020

Δημήτρης Πτωχός: «Δημιουργούμε συνέργειες όπου πλεονεκτούμε συγκριτικά, παράγοντας προστιθέμενη αξία και θέσεις εργασίας»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies