Κορίνθου

Γ.Ψυχογιός στη Βουλή: Να προχωρήσουν επειγόντως τα έργα αντιπλημμυρικής θωράκισης

Γ.Ψυχογιός στη Βουλή: Να προχωρήσουν επειγόντως τα έργα αντιπλημμυρικής θωράκισης στις περιοχές των Αθικίων, Αλαμάνου και Αγίου Ιωάννη.

Σε συνέχεια επιστολής που υπογράφεται από δεκάδες κατοίκους της περιοχής και συνοδεύεται από σχετικό υλικό, κατατέθηκε Επίκαιρη Ερώτηση από τον βουλευτή Κορινθίας, του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ προς τον Υπουργό Εσωτερικών, με την οποία:
1. Ζητά από το αρμόδιο Υπουργείο να προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες, προκειμένου να προχωρήσουν άμεσα τα απαραίτητα αντιπλημμυρικά έργα, ώστε να διασφαλισθούν οι ζωές και οι περιουσίες των κατοίκων της περιοχής,
2. Ζητά επίσης να υλοποιηθούν άμεσα οι αναγκαίες χρηματοδοτήσεις και παρεμβάσεις, τη στιγμή μάλιστα που ένα μήνα πριν την πυρκαγιά της 22ης Ιουλίου σημειώθηκε πλημμύρα με καταστροφικές συνέπειες και οι προβλέψεις για ακραία φαινόμενα το επόμενο διάστημα είναι εξαιρετικά δυσοίωνες.

Ο κ. Ψυχογιός επισημαίνει ότι η κατάθεση της Επίκαιρης Ερώτησης για την αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής, αποτελεί μια από τις πολλές συλλογικές πρωτοβουλίες που έχουν ήδη γίνει και θα γίνουν από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κοριθίας εντός κι εκτός Βουλής, για την συνολική στήριξη της περιοχής που έχει πληγεί πολλαπλώς, για τις αποζημιώσεις των παραγωγών, την αποκατάσταση των υποδομών, καθώς και την ελάφρυνση των κατοίκων από τις ασφαλιστικές και φορολογικές τους υποχρεώσεις.

Σχετικές αναρτήσεις

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

admin2020

Συνεδρίασε η Περιφερειακή Επιτροπή Περιβάλλοντος

admin2020

Δήμου Κορινθίων, αναφορικά με την άφιξη της Ολυμπιακής Φλόγας των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων.

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies