Κορίνθου

Δήλωση Προέδρου ΕΣΚορίνθου για το άνοιγμα των καταστημάτων.

Αισθάνομαι ικανοποίηση που εισακούστηκαν οι «κραυγές αγωνίας» του εμπορικού κόσμου από την Κυβέρνηση και δόθηκε επιτέλους το πράσινο φως για το λιανεμπόριο. Το άνοιγμα του λιανεμπορίου από τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου, θα δώσει πνοή και αισιοδοξία στους εμπόρους και την τοπική αγορά που έχει περάσει τόσο δύσκολα τον τελευταίο καιρό. Επιπρόσθετα, οι καταναλωτές με την επαναφορά της εισόδου τους στα καταστήματα -clickinshop- θα έχουν επιτέλους τη δυνατότητα ναπραγματοποιήσουν τις αγορές τους και να εξυπηρετηθούν πληρέστερα.

Από την πλευρά μας, είμαι βέβαιος ότι όλοι οι έμποροι θα δείξουμε υπευθυνότητα, θα τηρήσουμε κατά γράμμα τα μέτρα προστασίας και θα αποδείξουμε ότι το λιανεμπόριο είναι ασφαλές και δεν ευθύνεται για τη διασπορά του ιού, προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι θα συνεχιστεί η λειτουργία του και δε θα επιβληθεί ξανά κλείσιμο των καταστημάτων μας.

Σχετικές αναρτήσεις

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

admin2020

Συνεδρίασε η Περιφερειακή Επιτροπή Περιβάλλοντος

admin2020

Δήμου Κορινθίων, αναφορικά με την άφιξη της Ολυμπιακής Φλόγας των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων.

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies