Μεσσηνίας

Δήμος Μεσσήνης: 120 μέτρα αδιαφορίας!

Την περιοχή της Καρυάς Πεταλιδίου επισκέφτηκε πριν λίγες ημέρες ο υποψήφιος Δήμαρχος Μεσσήνης κος Γεώργιος Σπυρόπουλος, συνεχίζοντας την προσπάθειά του για την ανάδειξη παραλήψεων της παρούσας δημοτικής αρχής, με σκοπό την έγκαιρη επίλυση των προβλημάτων.

Με προορισμό το εκκλησάκι της Παναγίας Μυρτιδιώτισσας διαπίστωσε ιδίοις όμμασι την δυσκολία πρόσβασης σε αυτό. Λείπουν από τον δημόσιο δρόμο 120 μέτρα ασφαλτόστρωσης (ή έστω σταθερής επικάλυψης τσιμέντου), ικανά να μετατρέψουν σε απροσπέλαστο έναν θρησκευτικό – τουριστικό προορισμό. Άραγε οι ιθύνοντες δεν πέρασαν ποτέ από εκεί; Και αν κατάφεραν να φτάσουν, δεν πρόσεξαν και τις γεωλογικές καταστροφές (μετατόπιση εδάφους) που έχουν προκληθεί ακόμα και στον ιερό ναό και αδιαφόρησαν για την αποκατάστασή τους;

Αυτή είναι η “στάση” τους απέναντι στα θρησκευτικά μνημεία του τόπου μας;

Και σαν να μην έφτανε αυτό, η ίδια έλλειψη ασφάλτου καθιστά “άχρηστη” ακόμα και την ιδιωτική προσπάθεια για τουριστική ανάπτυξη στην εν λόγω περιοχή, αφού σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη τουριστικών καταλυμάτων κο Βασίλη Πέτσα, τα υπάρχοντα διαμερίσματα παραμένουν στα αζήτητα!! ”Δεν μπορούν να έρθουν άνθρωποι και να μείνουν εδώ”, αποκάλυψε ο κος Πέτσας, εκφράζοντας την δυσαρέσκειά του “αν δεν διαθέτουν αυτοκίνητο τύπου 4 Χ 4!.Το στουρνάρι που έχει τοποθετηθεί επανειλημμένες φορές παρασύρεται από τα νερά της βροχής και δεν αποτελεί λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα. Σκεπτόμενος μάλιστα πως ο χειμώνας πλησιάζει, φοβάμαι πως τα πράγματα θα γίνουν ακόμα χειρότερα. Αναρωτιέμαι αν ανήκω σε κάποια υποδεέστερη κατηγορία δημοτών, και πληρώνω το τίμημα, αφού παρά τις υποσχέσεις η πραγματικότητα δεν αλλάζει καιρό τώρα”.
Εμείς δεν χρειάζεται να προσθέσουμε τίποτα.

Αναλογιζόμενοι το αίσθημα ευθύνης που μας διακρίνει θα περιμένουμε την δραστηριοποίηση των αρμόδιων αρχών.
Είναι μια ακόμα ευκαιρία να αποδειχτεί αν μιλάμε σε ώτα ακουόντων ή αν απευθυνόμαστε σε ανθρώπους επιλεκτικά κωφεύοντες.

—————————————————————————————————————-
Ακολουθεί το βίντεο της επίσκεψης – συνέντευξης:

Σχετικές αναρτήσεις

Δημήτρης Πτωχός: «Το προσεχές χρονικό διάστημα θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε σε όλους τους πολίτες της Πελοποννήσου το πενταετές στρατηγικό σχέδιο»

admin2020

Αναγγελίας θυελλωδών ανέμων της ΕΜΥ

admin2020

Τροχαία ατύχημα τώρα Μεσσήνη

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies