Μεσσηνίας

Δήμος Οιχαλίας: Διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στους δικαιούχους ΤΕΒΑ

Σε συνέχεια των δράσεων στήριξης των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη ο Δήμος Οιχαλίας μέσω της Τράπεζα Αλληλεγγύης της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Οιχαλίας πραγματοποίησε διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στους δικαιούχους του Δήμου μας.
Κάθε μορφή εθελοντισμού και προσφοράς στο συνάνθρωπο ενισχύει την κοινωνική συνοχή και προσφέρει μια πνοή χαράς σε αυτούς που το έχουν πραγματικά ανάγκη, ιδιαίτερα αυτές τις δύσκολες μέρες που διανύουμε.
Επίσης αύριο, Τετάρτη 15 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, το Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το ΤΕΒΑ/FEAD 2014-2020, το οποίο περιλαμβάνει την διανομή βασικών διατροφικών προϊόντων σε ωφελούμενους που πληρούν τα απαιτούμενα κοινωνικά κριτήρια.
Το αυριανό πρόγραμμα διανομής έχει ως εξής:
Δώριο 8:00 π.μ.
Διαβολίτσι 10:00 π.μ.
Μερόπη 11:00 π.μ.
Μελιγαλά 12:00 μ.μ.

Για πρώτη φορά, εξ αιτίας του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού, το έργο θα υλοποιηθεί με διανομή κατ’ οίκον στους ωφελούμενους με τον εξής τρόπο : στις Τοπικές Κοινότητες την διανομή θα την πραγματοποιήσει το προσωπικό του Βοήθεια στο Σπίτι και οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Οιχαλίας.

Σχετικές αναρτήσεις

Χαμός σήμερα το μεσημέρι Καθαροδευτέρας στην Μπούκα !

admin2020

Το βράδυ της Κυριακής η Μεσσήνη φλεγόταν στον «χορό» των 9 φωτiών & στο γλέντι , στο χορό & στην διασκέδαση

admin2020

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθησαν κατασκευή χαρταετού & Παραδοσιακοί χοροί

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies