Κορίνθου

Ο Δ. Σικυωνίων δίπλα στον Πολίτη με οικονομικές ενισχύσεις, συσσίτιο και διανομή τροφίμων

Ενόψει των Άγιων Ημερών του Πάσχα το Κοινωνικό Παντοπωλείο Σικυωνίων πραγματοποιεί διανομές τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης ώστε κανείς αδύναμος συμπολίτης μας να μην μείνει χωρίς τα απαραίτητα.
Εκατοντάδες οικογένειες έλαβαν και συνεχίζουν να λαμβάνουν σακούλες με τρόφιμα και κρέας, ενώ δεκάδες είναι οι οικογένειες που λαμβάνουν και οικονομική ενίσχυση. Επίσης, ο δήμος Σικυωνίων στηρίζει με κάθε τρόπο το Γεύμα Αγάπης της Μητρόπολης Κορίνθου παρέχοντας δωρεάν φαγητό στους ανθρώπους που χρειάζονται υποστήριξη.
Η διανομή των τροφίμων και των συσσιτίων γίνεται υπό αυστηρά μέτρα προστασίας και με κανόνες ασφαλείας λόγω της καραντίνας ώστε να μην δημιουργείται συνωστισμός. Σε όποια περίπτωση δεν είναι δυνατόν να προσέλθει ο ωφελούμενος οι υπηρεσίες του δήμου μεταφέρουν τα τρόφιμα κατ’ οίκον.
Σ’ αυτές τις μέρες, μέρες ελπίδας και ανάστασης, μέρες αγάπης και αλληλεγγύης ο δήμος Σικυωνίων είναι δίπλα στους δημότες του υποστηρίζοντας ενεργά την αξιοπρεπή διαβίωσή τους.

Σχετικές αναρτήσεις

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

admin2020

Συνεδρίασε η Περιφερειακή Επιτροπή Περιβάλλοντος

admin2020

Δήμου Κορινθίων, αναφορικά με την άφιξη της Ολυμπιακής Φλόγας των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων.

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies