UncategorizedΜεσσηνίας

Δείτε την Ταινία : “Από το σιτάρι στο ψωμί….όπως παλιά” στο12ο Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κορινθίας

Στα πλαίσια του 12ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κορινθίας, θα προβληθεί , στον ανοιχτό χώρο του πολιτιστικού κέντρου “Αναστασία Κεφάλα” στην Αρχαία Κόρινθο   Τρίτη 31/08/2021 και ώρα 20:00 μ.μ. η ταινία με τίτλο ‘Από το σιτάρι στο ψωμί….όπως παλιά’ με συντελεστές τα νήπια του Παιδικού Σταθμού Βέργας Δήμου Καλαμάτας και κατοίκους της περιοχής.

Μία ταινία που μιλάει στην καρδιά και είναι αφιερωμένη με σεβασμό και εκτίμηση στους ανθρώπους του μόχθου.

Ο τρόπος καλλιέργειας, θερισμός , αλώνισμα, άλεσης, ζυμώματος και φουρνίσματος, όπως γινότανε παραδοσιακά τα παλιά χρόνια στην Βέργα.

Ένα μικρό οδοιπορικό στην παράδοση του τόπου μας με πρωταγωνιστές  τα νήπια του Παιδικού Σταθμού Βέργας και  κατοίκους της Βέργας
Και η ταινία είναι αφιερωμένη, με σεβασμό και εκτίμηση, στους ανθρώπους του μόχθου

Η είσοδος στις προβολές είναι ελεύθερη για το κοινό και σε συνεργασία με το Tμήμα Πολιτισμού της Περιφέρειας Αττικής και χορηγό μεταφοράς την Speedex  θα μαζευτούν αναγκαία ήδη για τους πυρόπληκτους στα Βίλια.

                             

 

 

 

Η παραγωγή και επιμέλεια της ταινίας είναι της ΘΕΜΙΣ Α.Μ.Κ.Ε..

 

 

 

 

Σχετικές αναρτήσεις

Εγκρίθηκε το πρόγραμμα ΤΕΒΑ της Περιφέρειας Πελοποννήσου για 12.522 οικογένειες και 21.339 ωφελούμενα άτομα

admin2020

Άμεση κινητοποίηση της Π.Ε. Μεσσηνίας στην πυρκαγιά της περιοχής Αράχοβας

admin2020

Δημήτρης Πτωχός: «Το προσεχές χρονικό διάστημα θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε σε όλους τους πολίτες της Πελοποννήσου το πενταετές στρατηγικό σχέδιο»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies