ΑχαΐαςΕιδησούλεςΚοινωνικάΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΑΣ: Στηρίζει τη λειτουργία του νεοσύστατου Κέντρου Ημέρας του ΟΚΑΝΑ

Τη στήριξη της Δημοτικής Αρχής και των Υπηρεσιών του Δήμου Πάτρας στη λειτουργία του νεοσύστατου Κέντρου Ημέρας του ΟΚΑΝΑ στην πόλη, εξέφρασαν ο δήμαρχος, Κώστας Πελετίδης και ο πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού, Θοδωρής Τουλγαρίδης, σε συνάντηση που είχαν χθες με εκπροσώπους του Οργανισμού.

 

Από τον ΟΚΑΝΑ ζητήθηκε να αξιοποιηθεί η εμπειρία του ΚΟΔΗΠ, από τη λειτουργία του Κέντρο Κοινότητας, του Κέντρου Ημέρας, του Υπνωτηρίου και του Κοινωνικού Παντοπωλείου, αλλά και η συνεργασία και βοήθεια του Δήμου.

 

Το αίτημα έγινε αποδεκτό, με στόχο, όπως τονίστηκε για πολλοστή φορά από τον δήμαρχο, την πρόληψη, ενώ επισημάνθηκε ότι για το στάδιο της απεξάρτησης, η θέση της Δημοτικής Αρχής, παραμένει στα κλειστά κέντρα με στεγνά προγράμματα απεξάρτησης. «Δεν είμαστε απλοί παρατηρητές της κατάστασης. Ως Δημοτική Αρχή που εκπροσωπεί όλους τους δημότες, αν θέλουμε να λυθεί ένα ζήτημα, βρίσκουμε τρόπο και γι’ αυτό και σε αυτή την περίπτωση είμαστε μαζί σας», ανέφερε ο Κώστας Πελετίδης.

Σχετικές αναρτήσεις

Λευκός Πύργος: Ο πιο διάσημος πύργος της Ελλάδας (βίντεο)

admin2020

Μητροπολίτης Μεσσηνίας για ομόφυλα ζευγάρια: «Η εκκλησία δεν πρόκειται ποτέ να το αποδεχθεί»

admin2020

Καταρρέουν οι μύθοι για τις ΑΠΕ. Χτύπησε κόκκινο η παραγωγή ενέργειας από ΑΠΕ.

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies