ΑθλητισμόςΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΟ: Αργυρό μετάλλιο για την Εθνική Ανσάμπλ

Το αργυρό μετάλλιο κατέκτησε η Εθνική Ανσάμπλ στο παγκόσμιο κύπελλο της Σόφιας, στο πρόγραμμα με 3 κορδέλες / 2 μπάλες, επιβεβαιώνοντας τις δυνατότητές της στον δρόμο για τη διεκδίκηση της Ολυμπιακής πρόκρισης!

 

Η ελληνική ομάδα (Εΐρα Λάουρα Γκικόκα, Ελπίδα Εγγλέζου, Καλομοίρα Καρόκη, Ειρήνη Κονιστή, Χριστίνα Ρήγα, Μαριέττα Τοπολλάι) ήταν εκπληκτική στους τελικούς οργάνων της διοργάνωσης και κέρδισε πανάξια τη 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο στις 3 κορδέλες / 2 μπάλες με 29.250 βαθμούς, υπό τους ήχους του κομματιού συμφωνικής μουσικής «Blizzard» των «Audiomachine».

 

Μαζί της, στο βάθρο των νικητριών του αγωνίσματος ανέβηκαν η Πολωνία (1η με 29.750 β.) και η Γαλλία (3η με 29.100 β.).

 

Πρόκειται για το δεύτερο μετάλλιο της Εθνικής ομάδας Ανσάμπλ στα φετινά παγκόσμια κύπελλα στο πρόγραμμα με κορδέλες / μπάλες, αλλά και για την κορυφαία στιγμή μέσα στο 2023, καθώς βελτίωσε τόσο τη θέση της όσο και τη βαθμολογία της σε σύγκριση με την παρεμφερή διάκρισή της πριν από δύο εβδομάδες στο Φάληρο, όπου είχε κερδίσει το χάλκινο μετάλλιο με 29.200 βαθμούς. Το ελληνικό Ανσάμπλ είχε επιτυχημένη παρουσία και στον πρώτο από τους δύο τελικούς οργάνων της ημέρας, εκείνον με τα 5 στεφάνια, στον οποίο κατέλαβε την 6η θέση με 31.550 βαθμούς.

Σχετικές αναρτήσεις

17ος Μαραθώνιος Μεσσήνης: ο ΣΑΜ οργάνωσε και…έτρεξε!

admin2020

Ανακοίνωση Γ.Ε.Δ. Πελοποννήσου: Απαγόρεση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας του Π.Α.Ε. ΟΦΗ

admin2020

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Πρόεδρο της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιο

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies