ΔιεθνήΕιδησούλεςΚοινωνικά

Δικαστίνα προκαλεί θύελλα αντιδράσεων στην Αλβανία

Σφοδρές αντιδράσεις προκαλεί στην Αλβανία και συγκεκριμένα στο Ελμπασάν η συμπεριφορά μιας δικαστίνας την οποία οι επικριτές της κατηγορούν πως συμπεριφέρεται σαν σταρ και πως έχει μετατρέψει το δικαστήριο σε πασαρέλα ενώ βίντεο που ανεβάζει στο TikTok δεν συνάδουν με το ήθος μιας δικαστικής λειτουργού.

Στον χορό των επικρίσεων έχουν μπει και τα μέσα ενημέρωσης της Αλβανίας τα οποία αποκάλυψαν πως σε βάρος της Ενκελέντα Καπεντάνι (Enkeleda Kapedani) έχει ξεκινήσει πειθαρχική έρευνα.

Έχει καταντήσει πασαρέλα το δικαστήριο λένε οι επικριτές της

“Το δικαστήριο, ο θεσμός όπου αναμένουν οι πολίτες του Ελμπασάν, να απονεμηθεί δικαιοσύνη, έχει καταντήσει “πασαρέλα” με βίντεο παρόμοια με εκείνα που ανεβαίνουν στο TikTok” σχολιάζει δηκτικά μέρος του Αλβανικού Τύπου.

Ένα βίντεο δείχνει ότι η Kapedani, 37 ετών, ποζάρει στο γραφείο της, ενώ ένα άλλο δείχνει ότι γυρίζει τον εαυτό της να οδηγεί μια BMW φορώντας Prada.

https://www.youtube.com/watch?v=243pipbYyRE

Σχετικές αναρτήσεις

Μητροπολίτης Μεσσηνίας για ομόφυλα ζευγάρια: «Η εκκλησία δεν πρόκειται ποτέ να το αποδεχθεί»

admin2020

Καταρρέουν οι μύθοι για τις ΑΠΕ. Χτύπησε κόκκινο η παραγωγή ενέργειας από ΑΠΕ.

admin2020

ΤΕΤΑΡΤΗ 1Η ΜΑΗ –ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2024

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies