Μεσσηνίας

ΔΙΚΤΥΟ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ-ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Οι φοιτητικές εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα είχαν αυξημένη συμμετοχή σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Σε αυτές τις εκλογές, ενισχύθηκαν τόσο οι δυνάμεις μας όσο και οι δυνάμεις της Αριστεράς γενικότερα, με αποτέλεσμα την περεταίρω αποδυνάμωση της ΠΑΣΠ στην πόλη της Καλαμάτας και της ΔΑΠ πανελλαδικά.

Το αποτέλεσμα αυτό μας γεμίζει δύναμη και αισιοδοξία, καθώς περισσότεροι/περισσότερες φοιτητές/φοιτήτριες εμπλέκονται στο Σύλλογο Φοιτητών, διεκδικώντας τα δικαιώματα τους απέναντι στη νεοφιλελεύθερη πολιτική που επιβάλλει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Από πλευράς μας, διατηρώντας και φέτος την έδρα μας στο ΔΣ του Συλλόγου Φοιτητών Γεωπονίας και Τροφίμων, δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις να βαθύνουμε τη δημοκρατία στους συλλόγους μας και να αυξηθεί η συμμετοχή των φοιτητών/φοιτητριών, ώστε μέσα από τις συλλογικές μας διαδικασίες να χτίσουμε το Πανεπιστήμιο που ονειρευόμαστε και αξίζουμε.

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Εσπερινός της Αγάπης στην Καλαμάτα

admin2020

LIVE: Μεσσήνη: Η Ανάσταση του Χριστού στον Ιερό Ναό Τριών Ιεραρχών

admin2020

Η πρώτη Ανάσταση στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies