ΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ: Κανένα νεότερο από τις έρευνες, λέει ο Λύτρας

“Η αστυνομία συνεχίζει τη συλλογή στοιχείων για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, αλλά προς το παρόν δεν προκύπτει κάτι νέο από την έρευνα”, δήλωσε ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο δικηγόρος της οικογένειας του δημοσιογράφου, επεσήμανε, πάντως, ότι σίγουρα “κάποιους ενόχλησαν τα κείμενα του Γιώργου”…

«Μαζί με τον Γιώργο πέθανε και η δημοσιογραφία. Δυστυχώς δεν υπάρχουν ακόμα στοιχεία για τους δράστες. Η αστυνομία συλλέγει πληροφορίες. Κάποιο στοιχείο που να μπορεί να οδηγήσει σε σύλληψη δεν υπάρχουν. Ο Γιώργος δεν είχε δώσει το παραμικρό δικαίωμα. Προφανώς κάποιοι ενοχλήθηκαν από τα κείμενά του. Μαζί με τον Γιώργο δολοφονήθηκε και η δημοσιογραφία», είπε μεταξύ άλλων χαρακτηριστικά.

Σχολιάζοντας, εξάλλου, τα περί αυστηροποιήσεων των ποινών και ενδελεχών αξιολογήσεων πριν από τις υφ΄ όρων απολύσεις κρατουμένων σημείωσε ότι “δεν πρέπει να λαμβάνονται αποφάσεις εν θερμώ” και πως “σκοπός της κράτησης δεν είναι η εκδίκηση αλλά ο σωφρονισμός”.

Στο μεταξύ, σήμερα τελέστηκε το μνημόσυνο του δημοσιογράφου, σαράντα ημέρες, μετά την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, στον Άλιμο.

Τραγικές φιγούρες η γυναίκα του και ο γιος του ενώ πολλοί συνάδελφοι συγκινημένοι βρέθηκαν στον τόπο της δολοφονίας όπου τοποθετήθηκε αναμνηστική πλακέτα.

Στις 9 Απριλίου και καθώς έβγαινε από το αυτοκίνητό του το οποίο είχε παρκάρει έξω από το σπίτι του στον Άλιμο, ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ έπεφτε νεκρός στην άσφαλτο από τα πυρά άντρα συνεπιβάτη σε μηχανή.

Στο σημείο έφθασαν δέκα λεπτά πριν τον δημοσιογράφο και περίμεναν να παρκάρει το αυτοκίνητο για να κατέβει και να τον εκτελέσουν.

Μάλιστα, οι αναλυτές του Ανθρωποκτονιών εικάζουν ότι υπήρχε μια δεύτερη ομάδα που παρακολουθούσε τον Γιώργο Καραϊβάζ και ενημέρωνε τους δολοφόνους για τη διαδρομή που ακολουθούσε ο δημοσιογράφος.

Σχετικές αναρτήσεις

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Βασίλη Κικίλια η συνεδρίαση της ΕΝΠΕ

admin2020

«ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΕΤΙΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ»

admin2020

Πάνω από -1.190- αναβολικά δισκία και -180- φιαλίδια αναβολικών ουσιών κατασχέθηκαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies