ΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑΚοινωνικά

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: Νέα προθεσμία για να απολογηθεί αύριο πήρε ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της ανήλικης

Νέα προθεσμία για να απολογηθεί αύριο, ζήτησε και πήρε, ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της ανήλικης στο Περιστέρι.

Ο 22χρονος έφτασε στα δικαστήρια της πρώην Ευελπίδων με τον δικηγόρο του να ζητά νέα προθεσμία ούτως ώστε να ενημερωθεί για τη δικογραφία.

Σε δήλωσή του ο δικηγόρος της οικογένειας του 17χρονου θύματος, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος μεταξύ άλλων είπε πως «πιστεύω ότι αύριο η δικαιοσύνη μετά την απολογία θα δείξει ότι η ποινή είναι πρώτον η προσωρινή κράτηση και έπειτα στο δικαστήριο η ισόβια για αυτόν τον άνθρωπο που αφαίρεσε τη ζωή της Νικολέττας».

Ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Νικολέτας οδηγείται ενώπιον του 25ου Τακτικού Ανακριτή με ένα βαρύ κατηγορητήριο, στο οποίο καταγράφονται όχι μόνο οι άγριες συνθήκες θανάτου του θύματος αλλά και κρίσιμα στοιχεία που συνέλλεξαν οι αστυνομικοί για τον χρόνο πριν και τον χρόνο μετά το έγκλημα σε βάρος της ανήλικης.

Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα, ο θάνατος της Νικολέτας προήλθε από ασφυξία καθώς ο δράστης τής έκλεισε τη μύτη και το στόμα. Το θύμα φαίνεται να πάλεψε σκληρά για τη ζωή του πριν ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός θανάτου.
Ο

Σχετικές αναρτήσεις

Καταρρέουν οι μύθοι για τις ΑΠΕ. Χτύπησε κόκκινο η παραγωγή ενέργειας από ΑΠΕ.

admin2020

ΤΕΤΑΡΤΗ 1Η ΜΑΗ –ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2024

admin2020

Συνάντηση του Να Μου Γελλάς με τον διεθνολόγο Κωνσταντίνο Φίλη στις 24/4

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies