Μεσσηνίας

Δυστύχημα με θύματα δύο νέους στον Άγιο Φλώρο

Τραγικό τροχαίο δυστύχημα με θύματα δύο νέα παιδιά σημειώθηκε χθες, Τρίτη, λίγο μετά τις 10 το βράδυ στην παλιά εθνική οδό Καλαμάτας-Τρίπολης, στο ύψος του Αγίου Φλώρου Μεσσηνίας.

Ο 22 χρόνων οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου με κατεύθυνση από την Καλαμάτα προς την πόλη του Μελιγαλά, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, στο οποίο επέβαινε και ένας ακόμα συνομήλικός του, προσέκρουσε σε κολώνα και ακολουθώντας μια ξέφρενη πορεία αρκετών μέτρων κατέληξε σε δένδρο και περίφραξη σπιτιού της περιοχής.
Από την σφοδρή σύγκρουση έχασε ακαριαία τη ζωή του ο νεαρός οδηγός, ενώ ο συνοδηγός μετά από τον απεγκλωβισμό του από την Πυροσβεστική διεκομίσθη σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου οι παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε μία ώρα αργότερα.
Οι δύο νέοι ήταν παιδικοί φίλοι από τον Μελιγαλά και υπήρξαν και ποδοσφαιριστές στην τοπική ομάδα του Εθνικού Μελιγαλά.

Ο Εθνικός Μελιγαλά σε ανάρτησή του στα social media σημείωσε: “Δεν υπάρχουν λόγια…δυο παιδιά δικά μας…δυο παιδιά που μεγάλωσαν στην ακαδημία μας, έφυγαν τόσο άδικα από την ζωή μετά από τροχαίο.
Οι προπονήσεις της Ακαδημίας μας αναστέλλονται μέχρι νεοτέρας. Ο θεός να αναπαύσει την ψυχή τους και να δώσει κουράγιο στις οικογένειες τους.
Κρίμα, κρίμα, κρίμα…”.

πηγή:ertnews.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Παρουσίαση βιβλίου “Φλόγες στα κύματα” | Κατερίνα Γυφτάκη

admin2020

17ος Μαραθώνιος Μεσσήνης: ο ΣΑΜ οργάνωσε και…έτρεξε!

admin2020

Να αποσυρθεί τώρα το νομοσχέδιο για το “Δικαστικό Χάρτη”

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies