ΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Είμαι μ’ όσα είπε ο Κουρουμπλής…

Είμαι μe όσα είπε ο Κουρουμπλής.

Δεν είμαι με τον Κουρουμπλή, προσέξτε τι διατυπώνω, είμαι με όσα είπε και όπως τα είπε, σε σχέση με την υγειονομική μας συνθήκη.

Όταν λοιπόν λέγεται κάτι το σωστό και πάνω σ αυτό το σωστό, εμείς ανασύρουμε τα παρελθόντα λάθη, είναι σα να λέμε να μην μιλάει όποιος, γιατί έχουμε ράμματα για τη γούνα του, άρα απαξιώνουμε τα όσα τόλμησε κι είπε στα καλά του.

Έπειτα, μ αρέσει την σκάφη να τη λέω σκάφη και το σύκο να το πω σύκο.
Τέτοια ρεζίλια σε λαό δεν μπορώ να τα καταπιώ.

Να πεθαίνουν άνθρωποι αβοήθητοι, να έχει λιώσει στα πόδια του το μειωμένο υγειονομικό προσωπικό, να έχει φτάσει η μεγαβατώρα από 85 ευρώ πέρσι κοντά στα 400 φέτος, να είναι η θέρμανση πολυτέλεια της ελίτ και να πεθαίνουν παιδιά από ξυλόσομπα, να αναβάλλονται χειρουργεία, να ξεπατώνονται οι ανασφάλιστοι, να μειώνεται κι άλλο ο προϋπολογισμός για την υγεία, να γίνεται της πουτάνας και να κουνάτε το δαχτυλάκι πώς θα μιλήσουμε, μην και χαθεί η ευγένεια και ο καθωσπρεπισμός του κώλου, δηλαδή πόση αηδία μπορεί να χωνέψει ο πεπτικός μας σωλήνας πια!

Αντιλαμβάνεσθε τι μετάλλαξη έχετε υποστεί και πόσο ζόμπια έχετε γίνει;

Μήπως να ζητήσουμε και συγγνώμη από τους κυβερνώντες, μήπως τους ενοχλούμε που υπάρχουμε και χαλάμε τη μόστρα των 100 ΜΜΕ που γλείφουν και σφουγγαρίζουν με την γλώσσα το αίμα τόσων για να παντελονιάζουν χρήμα με ουρά;

Μήπως να γίνουμε όλοι τσίτες και μαϊμούδες να παλαμοκροτάμε τους αυτοκράτορες;
Μήπως να βγάλουμε τον σκασμό, γιατί τελικά οι πράξεις μένουν στο απυρόβλητο και οι λέξεις που τις καταγγέλουν σας χαλνούν την αισθητική της κατηντημένης σας συνενοχής;

Γιατί ο Τσίπρας διέγραψε τώρα τον Κουρουμπλή.
Μήπως γιατί αυτά που έπρεπε εκείνος να πει και δεν ήθελε να τα πει, γιατί δεν μπορεί να τα πει, τα είπε ο Κουρουμπλής;

Γιατί αντί η μελέτη Λύτρα-Τσιόδρα να ρίξει την κυβέρνηση, η αξιωματική αντιπολίτευση έριξε τη μελέτη!

Κι εδώ τα ίδια πάλι, αντί να εκμεταλλευτούμε προς όφελός μας τη μελέτη, πιάσαμε το γαϊτανάκι ποιος είναι ο Τσιόδρας ν απαξιωθεί η μελέτη.

Ξέρουμε και ποιος είναι ο Κουρουμπλής και ποιος είναι ο Τσιόδρας, για τα όσα σωστά είπε ο Κουρουμπλής τώρα και για όσα σωστά λέει η μελέτη τώρα που τη μάθαμε, που είναι και η ουσία εν τέλει, θα πούμε κάτι ή θα τους κάνουμε νταντά και θα τους ξεφτιλίσουμε, όσο γεμίζουν ετοιμοθάνατους τα ράντσα, που μπορεί σ αυτά να βρεθούμε κι εμείς ή αγαπημένοι μας αύριο μεθαύριο, ολομόναχοι κι εγκαταλελειμμένοι, γιατί κι ο συνοδός συγγενής πού χει σώσει άπειρες ζωές τώρα είναι εξοστρακισμένος;

Ούτε ένα ποτήρι νερό δεν έχουν οι ασθενείς πια, μόνοι κι έρμοι είναι!
Αυτά τα πράγματα καταγράφονται ως είναι πουλάκια μου, όση κολώνια και να ρίξεις στα σκατά, σκατά παραμένουν, κολώνια δεν γίνονται.

Σεις νομίζετε πως είστε στην Ακαδημία Αθηνών και παραδίνετε βραβεία σε λογοτεχνικά συμπόσια αλληλογλειψίματος και κλοουνίστικων ανταλλαγών σίελου, πως οι λέξεις και οι έννοιες χρειάζονται σμόκιν και λαμπερή τουαλέτα, όπως οι σταρ του Χόλλυγουντ.

Σε άλλο σύμπαν ζείτε.
Ή φοβάστε να πείτε αλήθειες μην βρείτε μπελά, ο θρίαμβος του μικροαστού χεσμένου, σ όλο του το άθλιο, μίζερο και καταγέλαστο μπιντεχανείο.

Τελικά έχουμε ζώσα κοινωνία ή μαυσωλείο συνειδήσεων;

Ρητορικό το ερώτημα.

AΡΙΣΤΕΑ ΣΕΡΕΜΕΤΗ

ΠΗΓΗ: FB

Σχετικές αναρτήσεις

Ε.Σ.Α.μεΑ.: Δεκτές προτάσεις της ΕΣΑμεΑ σε νόμο για την Υγεία- Οι διεκδικήσεις συνεχίζονται

admin2020

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Βασίλη Κικίλια η συνεδρίαση της ΕΝΠΕ

admin2020

«ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΕΤΙΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies