ΑθλητισμόςΜεσσηνίας

Εγκαίνια του ανακαινισθέντος αθλητικού χώρου στο γήπεδο ΜΑΡΑΚΑΝΑ

Την Κυριακή, 4 Σεπτεμβρίου και ώρα 6:30 μ.μ., με τις ευλογίες του πατρός Ιωάννη Φωτεινού, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του ανακαινισθέντος αθλητικού χώρου στο γήπεδο ΜΑΡΑΚΑΝΑ Κάμπου Βαλύρας, και θα αρχίσει η προετοιμασία των παικτών του ΑΣΤΕΡΑ για τη νέα αθλητική περίοδο, η οποία λήγει τον Απρίλιο. Ο πρώτος αγώνας του Αστέρα Βαλύρας, με τον Ερμή Καλαμάτας, θα δοθεί στις 9 Οκτωβρίου στην Καλάματα. Μεγάλη είναι η ιστορία του Αστέρα Βαλύρας, από το 1951, και πολλά τετράδια χρειάζονται για την καταγραφή των δρώμενων. Σήμερα, θα σταθούμε στο ελπιδοφόρο παρόν και θα δούμε από πρώτο χέρι τις δράσεις του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Αστέρα Βαλύρας.

Οι άγγελοι του Διοικητικού Συμβουλίου του Αστέρα, της προσφοράς και της αγάπης, εργάζονται ασταμάτητα, προφέροντας προσωπική εργασία και χρήματα, για τη συντήρηση, βελτίωση και επέκταση του αθλητικού χώρου, στο γήπεδο ΜΑΡΑΚΑΝΑ Κάμπου. Κοντά τους σταθερά, ως έμπειρος μέντορας, στέκει αγέρωχος στον αδηφάγο χρόνο, ο κύριος Χρήστος Π. Παπαγεωργίου, ο έμπειρος Βαλυραίος Αθλητικογράφος της ΕΡΤ/ΕΡΑ Καλαμάτας , και απολαμβάνει τούτο το μοναδικό μεγαλείο της εθελοντικής εργασίας, που αποδίδει με τα ελάχιστα τα μέγιστα. Σταθεροί και μεγάλοι συμπαραστάτες σ΄ αυτή τη προσπάθεια είναι η Περιφέρεια και ο Δήμος Μεσσήνης, με τον δραστήριο Δήμαρχο Μεσσήνης, κύριο Γεώργιο Αθανασόπουλο.

Το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου του Αστέρα ξεκίνησε με αυτοπεποίθηση , για να φθάσει στο σημείο που χρόνια τώρα οραματίζονται όλοι οι Βαλυραίοι φίλαθλοι, στη δημιουργία ενός πολυαθλητικού Κέντρου, που θα καλύπτει τις ανάγκες και άλλων ομάδων του πληθυσμού, πέραν των παιδιών ηλικίας 5-14 ετών, όσον αφορά τη Βαλύρα και την ευρύτερη περιοχή. Συγκεκριμένα, το Δ.Σ. του Αστέρα σκοπεύει στο άμεσο μέλλον να προσεγγίσει αποτελεσματικά και τις αθλητικές ανάγκες των μεγαλύτερων σε ηλικία ομάδων του πληθυσμού, αλλάζοντας δραστικά την ποιότητα ζωής στη Βαλύρα .

Σχετικές αναρτήσεις

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ Π.Κ. ΚΑΙ Κ.Π.Δ. : Οι τροποποιήσεις του Ποινικού Κώδικα και του Κώδικα Ποινικής ∆ικονοµίας µε τον Ν 5090/2024

admin2020

Στις Βρυξέλλες για το 9ο Συνέδριο Δίκαιης Μετάβασης ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχη Χρήστος Λαμπρόπουλος

admin2020

«Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη με αντιπροσωπεία της ΑΔΕΔΥ»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies