Κοινωνικά

Πετράλωνα: Συμβόλαιο θανάτου πίσω από τη δολοφονία: Βιντεο ντοκουμέντο από την άγρια δολοφονία

Πετράλωνα: Συμβόλαιο θανάτου πίσω από τη δολοφονία—Εξετάζεται αν σχετίζεται με το αιματηρό επεισόδιο στην πλατεία Βάθη

Συμβόλαιο θανάτου βλέπει η ΕΛ.ΑΣ. πίσω από τη μαφιόζικη δολοφονία ενός άνδρα τα ξημερώματα της Κυριακής στα Πετράλωνα. Ο άνδρας εντοπίστηκε νεκρός στην οδό Αλκμήνης 107.

Στο σημείο βρέθηκαν 14 κάλυκες πυροβόλου όπλου των 9 χιλιοστών και το θύμα είχε πυροβοληθεί από κοντινή απόσταση. Φέρει τραύματα σε όλο του το σώμα, κυρίως όμως στον θώρακα και το κεφάλι, ενώ το πρόσωπό του είναι παραμορφωμένο.

Επίσης, στην κατοχή του θύματος βρέθηκαν περίπου 5.000 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο. Αυτό το στοιχείο δείχνει πως δεν ήταν κίνητρο της δολοφονίας η ληστεία.

Οι δράστες, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, είχαν στήσει καρτέρι στον άνδρα. Τον περίμεναν και όταν εμφανίστηκε τον “γάζωσαν” στη μέση του δρόμου. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, οι δράστες απομακρύνθηκαν από το σημείο τρέχοντας, ενώ η αστυνομία εξετάζει αν χρησιμοποιήθηκε στη συνέχεια κάποιο όχημα διαφυγής.

Η ταυτότητα του θύματος παραμένει ακόμα άγνωστη, καθώς πάνω του δεν έφερε κάποιο έγγραφο. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, οι Αρχές εκτιμούν ότι πρόκειται για άνδρα κουρδικής καταγωγής και εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο η δολοφονία να σχετίζεται με το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς στην πλατεία Βάθη. Υπενθυμίζεται ότι οι δύο τραυματίες στο συγκεκριμένο αιματηρό επεισόδιο ήταν επίσης κουρδικής καταγωγής.

Ως εκ τούτου, αν τελικά διαπιστωθεί ότι το θύμα της δολοφονίας στα Πετράλωνα είναι Κούρδος, τότε οι Αρχές δεν αποκλείουν ο δράστης να είναι το ίδιο πρόσωπο.

Δείτε το Βίντεο ντοκουμέντο από την άγρια δολοφονία

Σχετικές αναρτήσεις

Υπόθεση μαστροπείας ανηλίκων: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης μαστροπείας ανήλικων κοριτσιών στον Κολωνό

tiresias tiresias

Πώς λειτουργούν οι σπείρες που αδειάζουν λογαριασμούς

tiresias tiresias

Κυρ. Μητσοτάκης: Δεν θα ανεχτώ τον πληθωρισμό της απληστίας

tiresias tiresias

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies