Μεσσηνίας

Εγκαινιάστηκε ο αναβαθμισμένος και ενεργειακά αυτόνομος δημοτικός χώρος στη Nαυαρίνου

Εγκαινιάστηκε από τον Δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο σήμερα, Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023 και δόθηκε προς χρήση -δωρεάν- στους πολίτες, ο δημοτικός χώρος επί της οδού Ναυαρίνου, πλησίον της οδού Καρακούση.

Ο εν λόγω χώρος, εμβαδού 3.200 τ.μ., που εξυπηρετεί ανάγκες στάθμευσης 90 οχημάτων, συμπεριλαμβανομένων θέσεων ΑΜΕΑ, άλλαξε άρδην μετά τις εκτεταμένες εργασίες διαμόρφωσης και αναβάθμισής του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο δημοτικό χώρο φυτεύτηκαν περισσότερα από 40 δέντρα (χαρουπιές, φίκοι, κυπαρίσσια) καθώς και ανθόφυτα.

Επίσης, τοποθετήθηκαν στύλοι που φέρουν φωτοβολταϊκά φωτιστικά LED, καθιστώντας το χώρο ενεργειακά αυτόνομο.

Σε δηλώσεις του, ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση σε σύντομο χρόνο του εν λόγω έργου, ευχαρίστησε δε στο πρόσωπο του Αντιδημάρχου Δημήτρη Μαστραγγελόπουλου και του Προϊσταμένου του Τμ. Μελετών του Δήμου, αρχιτέκτονα Παναγιώτη Νασόπουλο, όλους όσοι εργάστηκαν για την υλοποίηση του. Ο κ. Βασιλόπουλος εστίασε στις παρεμβάσεις αναβάθμισης που πραγματοποιήθηκαν, τονίζοντας ότι ο εν λόγω δημοτικός χώρος είναι ενεργειακά αυτόνομος. Τέλος, ο Δήμαρχος αναφέρθηκε και στις υπόλοιπες παρεμβάσεις που εξελίσσονται ή έχουν προγραμματιστεί και αφορούν το παραλιακό μέτωπο της πόλης.

Σχετικές αναρτήσεις

Δημήτρης Πτωχός: «Το προσεχές χρονικό διάστημα θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε σε όλους τους πολίτες της Πελοποννήσου το πενταετές στρατηγικό σχέδιο»

admin2020

Αναγγελίας θυελλωδών ανέμων της ΕΜΥ

admin2020

Τροχαία ατύχημα τώρα Μεσσήνη

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies