ΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑ

ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗ ΔΑΦΝΗ Σε διαθεσιμότητα οι αστυνομικοί που δεν έλεγξαν καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία πριν λίγες ημέρες

Μια νέα άγρια δολοφονία γυναίκας από τον σύζυγό της, στη Δάφνη Αττικής, συγκλονίζει την κοινή γνώμη. Το νέο αυτό έγκλημα ήρθε να προστεθεί στις δολοφονίες δύο νεαρών γυναικών, της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά από τον σύζυγό της και της 26χρονης Γαρυφαλιάς στη Φολέγανδρο από τον φίλο της.

 

Για το νέο έγκλημα φαίνεται να υπήρχαν καταγγελίες τις προηγούμενες μέρες για ενδοοικογενειακή, οι οποίες αγνοήθηκαν από την αστυνομία. Συγκεκριμένα, γειτόνισσα της άτυχης 31χρονης που δολοφονήθηκε στο διαμέρισμα τους από τον σύζυγό της στη Δάφνη, κατήγγειλε ότι είχε ακούσει την γυναίκα να καλεί σε βοήθεια, πριν 11 ημέρες και η ίδια είχε ειδοποιήσει την Αστυνομία. Ωστόσο, το πλήρωμα του περιπολικού, όπως αναφέρει η γειτόνισά που ειδοποίησε την αστυνομία, έφτασε στο σημείο μετά από 25′ και αντί να χτυπήσουν το κουδούνι να δουν τι συμβαίνει, έκαναν …«έλεγχο» ανοίγοντας απλά τα παράθυρα του οχήματος.

 

Μετά την δημοσιοποίηση της σχετικής καταγγελίας και τον σάλο που προκλήθηκε, οι δύο αστυνομικοί τέθηκαν σε διαθεσιμότητα. Σύμφωνα με το Αρχηγείο της Αστυνομίας, «από την αρχική διερεύνηση των καταγγελιών προκύπτει η βασιμότητα αυτών» και τέθηκαν σε διαθεσιμότητα «καθώς δεν ανταποκρίθηκαν στα δέοντα».

Σχετικές αναρτήσεις

«ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΕΤΙΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ»

admin2020

Πάνω από -1.190- αναβολικά δισκία και -180- φιαλίδια αναβολικών ουσιών κατασχέθηκαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας

admin2020

«ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΩΝ ΜΟΥ»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies